Make the difference as a

Product Content Medewerker Facilitair & Verpleegkunde

Wil jij een uitdagende functie waarin je het verschil kan maken? Ben jij in staat om overzicht te creëren, gestructureerd te werken en goed te luisteren naar de wensen van interne en externe klanten? Werk jij proactief en zie je het als jouw taak om processen te versoepelen om zo de productmanager te ondersteunen in de uitvoering van het tactische category/ assortimentsplan om zo de profitability te verhogen? Dan zijn wij op zoek naar jou als Product Content Medewerker om ons Category Team FVIOD te komen versterken!

Wat ga je doen?

In de functie van Product Content Medewerker Facilitair en Verpleegkunde ben je binnen de categorie FVIOD verantwoordelijk voor het onderhoud van het Mediq Benelux assortiment Facilitaire en Verpleegkundige artikelen.

Deze artikelen worden met name geleverd aan ziekenhuizen, zorginstellingen en eerstelijnszorg. Producten die hieronder vallen zijn onder andere o.a desinfectantia , handcrèmes, vochtige en verzorgende washandjes, mondmaskers, protectiejassen, spatbrillen en onderzoekshandschoenen.

Je zorgt voor correcte weergave in systemen (zoals ons ERP systeem SAP, de diverse webshops zoals MedBIS en PlusPunt en online catalogi). Je bent verantwoordelijk voor de aanmaak van nieuwe artikelen in onze systemen, en onderhoudt de productpagina’s op onze portals en webshops. Dit betreft zowel inhoudelijke productcontent als de bijbehorende MDR documentatie als bijvoorbeeld de duurzaamheid labels. Daarnaast draag je proactief alternatieve producten aan ten behoeve van het oplossen en voorkomen van backorders. De ondersteunende en coördinerende werkzaamheden vinden plaats binnen het Category team FVIOD (Facilitair en Verpleegkunde, investeringsgoederen, OK Complex en Diagnostiek), in nauwe samenwerking met je collega Product Content Medewerkers.

Wat breng je mee?

Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding, dit kan in de medische richting zijn en/of in de bedrijfskundige of economische richting.

Je hebt minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring opgedaan in portfoliobeheer bijvoorbeeld bij een commerciële onderneming. Ervaring in de medische branche (medische hulpmiddelen of farmacie) en/of met Facilitaire & Verpleegkundige artikelen is hierin een pré. Daarnaast heb je ervaring in operationele processen en het werken in multidisciplinaire teams. Je bent bij voorkeur bekend met systemen zoals SAP en Microsoft office. Je werkt planmatig en gestructureerd.

Je wilt een uitdagende fulltime functie waarbinnen je het verschil kunt maken door overzicht te creëren, zaken goed te structureren, proactief te denken en werken en goed te luisteren naar de wensen van de interne en externe klant. Je ziet het als een uitdaging om de Productmanager te ondersteunen bij de uitvoering van een optimaal assortimentsbeheer. Je werkt graag in teamverband en bent pragmatisch, geïnteresseerd in de producten die we voeren en je vindt het leuk om deze goed te presenteren in de catalogus.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Category Management

Ons Category Management Team bestaat uit Category Managers, Productmanagers, Zorgspecialisten, Product Content Medewekers, Zorgspecialisten en een Data Analist. De Category Managers zijn verantwoordelijk voor de strategische invulling van de marktontwikkeling en -optimalisatie van hun categorie. Ook is Category Management verantwoordelijk voor het strategisch assortiment- en marketingcommunicatiebeleid van de productgroepen. De Productmanagers zijn bezig met het verder managen en optimaliseren van hun assortiment binnen een categorie. Onze Zorgspecialisten hebben de inhoudelijke en operationele kennis ten aanzien van bepaald zorgdomeinen relevant voor onze categorieen. Vaak beginnen onze collega's in een rol als Product Content Medewerker, en geef je directe ondersteuning aan onze Product- & Category Managers.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!