Make the difference as a

Projectmanager

Als Projectmanager maak je onderdeel uit van Operational Excellence & Business Transformation team van Mediq Benelux. Dit is een klein enthousiast team van bevlogen professionals welke op Benelux niveau verantwoordelijk is voor Transformatie, Proces- en Project management. Het team is nog in opbouw en dat betekent dat jij een cruciale rol speelt bij het professionaliseren van PMO om de organisatie succesvol te transformeren naar een volgende fase. De functie van Projectmanager biedt veel variatie en uitdaging op inhoudelijke, complexe vraagstukken, nagenoeg altijd cross functioneel.

Wat ga je doen?

In de rol van projectmanager sta je midden in de verandering. Door jouw inzet is er overzicht, structuur en kan er snel worden bijgestuurd wanneer nodig. Je bent daarbij niet alleen verantwoordelijk voor bijvoorbeeld planning, budget en rapportage, maar ook voor het creëren van draagvlak, het motiveren en faciliteren van je projectteam leden, het beheersen van de risico’s en het managen van de verwachtingen bij de (interne) klant. Je evalueert op regelmatige basis de voortgang en onderneemt tijdig actie bij eventuele voorkomende uitdagingen.

 • Opstellen en uitvoeren van cijfermatig onderbouwde projectplannen (inclusief capaciteitsplanning) waarbij het belang van de klant voorop staat
 • Draagt zorg voor (optimalisatie van) projectmanagement in de Mediq organisatie: analyse, ontwikkeling, planning, implementatie, voortgangsbewaking, kwaliteitsbewaking en creëren draagvlak richting lijn/business
 • Verantwoordelijk voor communicatie binnen en over de projecten met de projectsponsoren, business owners, projectmedewerkers en overige stakeholders
 • Rapporteert over en evalueert resultaten van jouw projecten en doet voorstellen voor vervolg en zorgt voor eventuele bijsturing
 • Je maakt investeringsvoorstellen, inclusief opstellen business cases
 • Je verkrijgt relevante informatie benodigd voor projectplannen

Wat breng je mee?

 • Je hebt Bachelor werk- en denkniveau en hebt 2-5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt ruime ervaring met projectmanagement en in het aansturen van complexe cross-functionele projecten
 • Gecertificeerd Prince 2, Agile/Scrum of een andere gangbare project methodiek
 • Ervaring met of affiniteit met Lean Six Sigma
 • Je bent resultaatgericht, stressbestendig en sterk in planmatig werken
 • Je bent een teamplayer die beschikt over sterke analytische, sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je beschikt over gezonde dosis doorzettingsvermogen, zelfreflectie en creativiteit
 • Uitstekende beheersing van Office, met name Excel, Teams en Powerpoint
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Business Transformation

Het Operational Excellence & Business Transformation team is een enthousiaste groep bevlogen professionals die verantwoordelijk zijn voor het proces- en projectmanagement van Mediq Benelux.

Omdat Mediq blijvend relevant wil zijn voor de gezondheidszorg van morgen, werken we doorlopend aan transformatie- en verandertrajecten en programma’s op cross-functioneel niveau.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.