Make the difference as a

HR Manager België

Voor onze locatie in België, Remedus zijn wij op zoek naar een HR Manager. Remedus is een Belgisch bedrijf waar een 60-tal collega’s werken en is gevestigd in Aartselaar. Sind kort maakt Remedus deel uit van de Mediq groep (key speler in de Europese zorgmarkt).

wat ga je doen?

De HR Manager maakt onderdeel uit van het HR Benelux team, en valt onder de HR Director Benelux. Als HR Manager verantwoordelijk voor Remedus en Mediq België neem je de lead in het verder implementeren van een duurzaam HR-beleid en draag zo bij aan het succes van Remedus. Verder heb je een zeer grote rol bij de verdere integratie van Remedus binnen Mediq Benelux. Je stuurt het lokale team aan bestaande uit een Junior HR Business Partner en een HR Payroll medewerker. Samen met dit team hou je verder bezig met thema´s zoals welzijn, learning en development, talent management, performance management, employer branding, KPI’s & rapportering, compensation & benefits, digitalisering en employee experience. Je ondersteunt en adviseert management bij personeelsvragen en organisatieveranderingen en bent hun kritische sparingpartner.

Wat breng je mee?

We zoeken iemand die communicatief sterk is, op alle niveaus. Iemand die ook vlot, energiek, resultaatgericht en discreet is, strategisch denkt en dat op een pragmatische manier weet te implementeren. Je houdt van uitdagingen, aangezien je terechtkomt in een organisatie in verandering en groei.

Verder zoeken wij iemand met:

 • Minimaal 5 jaar relevante HR-ervaring hebt, een combinatie van ‘soft’ en ‘hard’ HR, meer bepaald ervaring als HR BP, in het aansturen van een team, in change management
 • In het bezit bent van een hoger diploma in een relevante richting (personeelswerk, psychologie, HRM, rechten, TEW…)
 • Goed Nederlands en Frans spreekt en schrijft
 • Kennis hebt van sociale wetgeving en payroll en je je continu bijschoolt
 • Vlot werkt met MS Office en ervaring hebt met de SD Worx tools (pluspunt)

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een veelzijdige en boeiende rol waarbij je actief meewerkt aan de uitbouw van een pragmatisch en innovatief HR-beleid
 • Je rapporteert aan de CEO van Remedus België, hebt een functionele lijn naar de HR Directeur Mediq Benelux en maakt deel uit van het HR-team van Mediq Benelux
 • Een rol en organisatie waarin je je ambities kan waarmaken en blijven groeien
 • Warme, dynamische en enthousiaste collega’s & een bedrijf waar je mee bouwt aan de zorg van morgen
 • Een marktconform loon met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering…
 • Flexibel verloningssysteem (cafetariaplan) waarbij je je eigen loonpakket kan samenstellen (bv: meer vakantiedagen, leasefiets…)
Aartselaar

Aartselaar

Remedus is ontegensprekelijk dé pionier in België op het vlak van dienstverlening voor thuishospitalisatie, van complexe thuiszorgoplossingen, van patiënt support-programma’s en van mobile health-diensten. Wij zijn in 2002 opgericht met als doel om gespecialiseerde behandelingen of complexe zorg op een kwaliteitsvolle manier thuis te laten plaatsvinden.

HR

Ons HR-team telt ongeveer 20 bevlogen HR-professionals die op hun eigen manier bijdragen aan de groei van de organisatie door o.a. optimalisatie van de sales- en marketingteams, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en strategische personeelsplanning.

De HR-afdeling bestaat uit de onderdelen Compensation & Benefits, Training & Development, HR ServiceCenter en HR Business Partners. Belangrijke thema’s zijn de groei van de organisatie door optimalisatie van de sales- en marketingteams, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en strategische personeelsplanning.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.