Make the difference as a

Product Specialist oktober 2021

Vi søger en produktspecialist til vores kunder i kommunerne Til markedet for levering af medicinsk udstyr til borgere med stomi,-diabetes og inkontinens søger vi en udadvendt og forretningsorienteret produktspecialist til at varetage rådgivning, servicering og undervisning af vores kunder i kommunerne i Danmark.

Jobbet

Du kan se frem til et spændende og alsidigt job med mas­ser af udfordringer i en dynamisk virksomhed, hvor dine fagkompetencer indenfor produkt områderne kommer i spil

Som produktspecialist i Mediq Danmark vil du komme til at indgå i et team af dygtige kollegaer understøttet af Category Management, Produkt Management og Contract Management.

Dine arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for dialogen med bevillingsansvarlige og sundhedsfaglige i kommunerne, herunder information og rådgivning om brugen af hjælpemidler hos de borgere, som har bevillinger
 • Udvikling af relationer i kommunerne gennem kundebesøg og løbende dialog på telefon og mail
 • Ansvarlig for implementering af nye aftaler og undervisning af borgere og sundhedsfagligt personale
 • Planlægge og deltage i udstillingsaktiviteter og faglige fora
 • Administrative opgaver relateret til sortiment styring og håndtering af bevillinger

Profil og personlige egenskaber

Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling som produktspecialist, og har arbejdet minimum 3-5 år som sygeplejerske. Vi foretrækker erfaring indenfor inkontinens området. Du er handlekraftig, udadvendt og er i stand til at varetage dialogen med kunderne selvstændigt. Endvidere forventes det, at du er vant til at arbejde med MS Office, og kan sætte dig ind i brugen af øvrige IT-systemer.

 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • Selvstændig, dynamisk og initiativrig
 • Godt humør, teamplayer og serviceorienteret
 • God til at strukturere din hverdag og bevare overblikket
 • God forretningsforståelse

Vi tilbyder

 • Et spændende og alsidigt job med mange udfordringer og mulighed for personlig udvikling
 • Et engageret og innovativt team
 • Fokus på faglig og personlig udvikling
 • Fast løn og bonusordning
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Hjemmearbejdsplads og firmabil

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV senest den 28. oktober 2021 vedlagt motivation, hvorfor du er den rigtige kandidat til stillingen.

Af hensyn til GDPR modtages ansøgninger med CV kun via vores karrieresite. Vi evaluerer ansøgningerne løbende og tillader os at indkalde til samtaler inden deadline for ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Sales Director, Homecare Stine Holm på mail stine.holm@mediq.com.

MEDIQ DANMARK

Mediq Danmark er en del af den internationale Mediq Group, der med sine ca. 3.000 medarbejdere er til stede på tværs af 13 europæiske lande; Holland, Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Finland, Ungarn, Schweiz, Belgien, England, Estland, Letland og Litauen. Den internationale bredde er en styrke særligt i forhold til vidensdeling på tværs af landene, konkurrencedygtighed på priserne og sikring af de bedste sundhedsløsninger og services til alle vores kunder og samarbejdspartnere.

Mediq er ikke blot i Danmark, men også på tværs af Norden den foretrukne samarbejdspartner i sundhedspleje, medicinsk udstyr og relaterede services, fordi vi altid innoverer, forbedrer og opgraderer vores produktsortiment og services således, at vi altid leverer den absolut bedste løsning.

Lokation

Lokation

Vores domicil og warehouse er beliggende på Kornmarksvej 15 i Brøndby, centralt for både motorvejsnettet og offentlig transport.

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Assessment
You complete an assessment to verify the match with the job's requirements
6
[not used]
7
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
8
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.