Make the difference as a

2021 Application Manager E-commerce

Vill du arbeta med digital utveckling och vara en del av ett företag som tänker bli bäst i sin bransch? Trivs du i en projektledande roll och har förmåga att sätta dig in i tekniska detaljer? Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande tjänst i ett växande internationellt företag. Välkommen att söka till oss på Mediq Sverige AB! Vi ser till att vården står rustad och redo. Varje dag.

Arbetsbeskrivning
På Mediq har vi startat vår nya digitala resa och bland annat lanserat en ny e-handelsplattform. För att utveckla och driva denna plattform vidare söker vi en ny kollega som har erfarenhet av att bygga upp digitala lösningar på de nordiska marknaderna. Som teknisk ansvarig för vår E-commerce kommer du att spela en nyckelroll i utvecklingen och underhållet av vår digitala närvaro, både på våra egna plattformar och på andra marknadsplatser.

I rollen som Application Manager E-commerce är du den tekniska ägaren av vår nordiska plattform Hybris och SAP Commerce Cloud samt integrationer till andra applikationer som affärssystemet IFS10. Tillsammans med olika affärsenheter kommer du att prioritera vad som skall utvecklas, planera för nya versioner och ansvarar för den löpande kontakten med vår utvecklings- och underhållsorganisation och driftleverantörer. Hos oss har du det övergripande och dagliga ansvaret att säkerställa leveransen av E-commerce tjänster till olika affärsenheter i Norden för att stödja lokala processer. Du omvandlar affärskrav till tekniska lösningar och utvecklar relationer med olika intressenter för att skapa och upprätthålla det mest gynnsamma förutsättningarna för framgångsrika leveranser och informationsdelning. I den här rollen kommer du också att vara projektledare för olika projekt inom E-commerce och digitalisering.

Vem är du?

Vi söker en lagspelare med hög samarbetsförmåga och som trivs i ett mindre team. Som person är du lösningsorienterad och drivs av att bidra med din erfarenhet, kunskap och förbättringsförslag till verksamheten. Din utbildningsbakgrund är egentligen inte så viktig men du måste ha ett strukturerat tänkesätt och en god förståelse för digitala försäljnings- och e-handelsprocesser samt digital infrastruktur. Detta i kombination med 2-3 års erfarenhet från en liknande position samt erfarenhet av att arbeta med projektledning inom e-handel/digitalisering (erfarenhet av agila metoder är ett plus) kommer att göra dig framgångsrik i rollen. Vi förväntar oss alltså att du har kunskap/erfarenhet inom följande områden:

  • Integrationer mellan affärssystem och E-commerce
  • Digital försäljning på sociala plattformar eller liknande
  • SAP Commerce Cloud/Hybris
  • Google Analytics
  • Kommersiell förståelse och behärskar bred kunskap om trafik och konvertering
  • Svenska och engelska i tal och skrift

För oss är det också viktigt att du delar våra värderingar - Caring Heart, Customer Drive och Champion Spirit samt att det reflekteras som medarbetare och i ditt dagliga arbetet.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Kungsbacka men det är också möjligt att arbeta från vårt kontor i Köpenhamn. Resor i tjänsten inom Norden och till leverantörer förekommer och du kommer att rapportera till vår IT Director Nordics & Baltics. Vill du höra mer?
Per Sagert, IT-Chef 031-388 90 40
Ulrika Werngren, HR Business Partner 031-388 90 37

Vi ser gärna en ny kollega på plats så fort som möjligt och arbetar därför med löpande urval varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen den 2 maj.

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Want to know more about this vacancy?

Get in contact:

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.