Make the difference as a

2022 Account Manager till Stockholm

Är du redo för en ny utmaning och utvecklande tjänst? Vill du bli en del av ett företag som är på en spännande förändringsresa? Vi söker en ny stjärna till vårt säljteam på Healthcare Solutions som vill driva och utveckla samarbetet med våra kunder i Stockholmsområdet – är det du?

Som Account Manager på Mediq ansvarar du för operationell försäljning, strategi och marknadsföring i ditt regionala affärsområde. Här driver och utvecklar du arbetsplanen med direktförsäljning, anbud och aktiviteter. Vi söker dig med stort engagemang för att knyta nya kontakter, skapa långsiktiga relationer och att ha ett tätt samarbete med kunder. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett växande internationellt företag där du och dina erfarna kollegor arbetar med attraktiva produkter och sortiment. Rollen är omväxlande med stor möjlighet att vara med och driva vår marknadsposition parallellt med din egen personliga utveckling. Förutom ett gott gäng kollegor kommer du att supporteras av din Sales Manager och interna funktioner som Inköp, Kundservice, Marknad, Anbud- och Avtal samt Materialstyrning.

Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning och/eller likvärdig arbetslivserfarenhet inom sjukvård och försäljning. Det är meriterade med tidigare erfarenhet av försäljning av sjukvårdsprodukter samt kapitalvaror. Som Account Manager är du ansvarig för stora konton och i den här tjänsten är det extra viktigt att arbeta strategiskt med att utveckla affären. Du har en kommersiell profil och tidigare erfarenhet av att sätta tydliga mål samt planera och genomföra aktiviteter utifrån organisationens strategier och budget. Du är målmedveten och har genom din kommunikativa förmåga lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Du behärskar MS Office och är en van användare av Excel samt att analysera, omvandla och använda marknadsinformation till försäljning. För oss på Mediq är det viktigt att du delar våra värderingar - Caring Heart, Customer Drive och Champion Spirit och tydligt låter detta återspeglas som kollega och medarbetare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjlig. Resor och övernattningar ingår men du kommer att utgå ifrån och arbeta främst i Stockholm. Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Johanna Tjellander, Sales Manager 031-388 91 31
Ulrika Werngren, HR Business Partner 031-388 90 37

Vi är måna om att tillsätta tjänsten så fort som möjligt och kommer att arbeta med löpande urval med uppehåll under semesterveckorna 28-31. Sista ansökningsdag är 14 augusti.

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Want to know more about this vacancy?

Get in contact:

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.