Make the difference as a

Coupeuse/Coupeur

Wil jij werken in een omgeving waar je écht tot je recht komt? Waar je alle ruimte krijgt om te laten zien wat je kunt, maar ook om je verder te ontwikkelen? Kom dan eens praten bij Mediq! Wij zijn op zoek naar een ervaren coupeuse/coupeur, die versterking kan bieden aan het bestaande team van coupeuses en daarnaast orderpick werkzaamheden op onze locatie in Bleiswijk wil gaan doen.

Wat ga je doen?

Als coupeuse/coupeur ben je verantwoordelijk voor het maken en aanpassen van stomahulpmiddelen voor onze klanten, denk hierbij aan stomabanden. Je hebt in deze functie direct contact met de verpleegkundigen van Mediq en onze klanten. De werkplek van de coupeuses zit naast de ingang van het Fulfillment center in Bleiswijk, dit betekent dat er ook receptiewerkzaamheden behoren tot het takenpakket. Daarnaast kan er van je verwacht worden je collega orderpickers te gaan ondersteunen in ons moderne magazijn.

Jouw verantwoordelijkheden zijn o.a.:

- Aanpassen (volgens werktekening) van de steunbandages, maken van omslaghoesjes en verrichten van overige aanpassingen met de naaimachine.

- Aanleveren van werktekeningen aan derden wanneer aanpassingen van steunbandages niet gedaan kunnen worden door de coupeuse en controleren van deze uitbesteding.

- Schoonhouden van de coupeuseruimte en –hulpmiddelen.

- Verzorgen van receptiewerkzaamheden in Bleiswijk; ontvangen en aanmelden van extern bezoek, ontvangen van collega’s van andere locaties etc.

- Orderpicken op verschillende afdelingen.

Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Daarnaast heb je aantoonbare werkervaring met naai werkzaamheden, bij voorkeur in een medische omgeving;
  • Je gaat nauwkeurig te werk;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent klantgericht.

Wat bieden wij?

  • Een fijne werksfeer
  • Leuke collega`s
  • Een lekker salaris tussen €11 en €12 per uur
  • Een flexibele baan
  • Scholingsmogelijkheden

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Stuur dan je CV naar mediq.logistiek@youngcapital.nl en dan wordt er wordt binnen 48 uur contact met je opgenomen.
Fulfillment Center

Fulfilment Center - Bleiswijk

Ons Fulfillment Center in Bleiswijk is onze hypermoderne Supply Chain omgeving. Dagelijks levert Supply Chain op een slimme en efficiënte manier aan 6.500 klanten in de thuisomgeving en aan 1.500 zorg professionals. Met de bouw van een nieuw Fulfillment Center brengt Mediq niet alleen al haar producten, maar ook de vele extra services die wij als organisatie bieden onder één dak. Binnen de muren van Bleiswijk zijn er aparte afdelingen die maatwerk voor onze klanten realiseren. Dat is dan ook de reden waarom we het geen distributiecentrum maar een Fulfillment Center noemen!

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.