Make the difference as a

Teamleider Operations

Ben jij iemand die het overzicht goed kan bewaren en met het hypermoderne logistieke proces in ons mooie fulfillment center aan de slag wilt? Wij zijn op zoek naar een Teamleider Operations! Als Teamleider Operations ben je samen met 5 collega Teamleiders eindverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van 150 vaste medewerkers en 50 uitzendkrachten. Je geeft direct leiding aan ongeveer 25 medewerkers en begeleidt hen in o.a. HR-gerelateerde zaken. Daarnaast zorg je voor de operationele afstemming met interne afdelingen, zoals Operations Support, Klantcontact en Kwaliteit. Ben jij een echte teamplayer en vind jij het leuk om het fysiek uitvoeren van processen te combineren met het verbeteren van processen? Dan ben jij de Teamleider waar wij naar op zoek zijn!

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van medewerkers binnen het eigen deelgebied en zorgt er dagelijks voor dat al onze klanten volgens planning hun orders ontvangen
 • Je zorgt ervoor dat de medewerkers de belangrijkste KPI’s op het gebied van veiligheid, kwaliteit, doorloopsnelheid en kosten behalen
 • Je voert verschillende gesprekken met de medewerkers uit jouw team, zoals een eindejaargesprek, ontwikkelingsgesprek, verzuimgesprek en situationeel gesprek
 • Je draagt bij aan de medewerkerstevredenheid door o.a. te luisteren naar de medewerker, en oprechte aandacht en waardering te tonen voor zijn of haar werkzaamheden
 • Je zorgt voor een veilige werkomgeving, en bewaakt en borgt het naleven van procedures en richtlijnen aangaande orde en netheid. Je weet hoe je de medewerkers op de juiste wijze hierop aan moet spreken.
 • Dagelijks faciliteer je de stand-up met procescoaches om het proces en de workload goed op elkaar af te stemmen
 • Je initieert verbetervoorstellen en helpt met implementatie daarvan
 • Je stimuleert de samenwerking tussen logistieke afdelingen om het samen het maximale eruit te halen
 • Je bent bereid om wisselend in een ochtend- en een avondshift te werken (van 6:00 tot 14:30 uur en van 14:30 tot 23:00 uur)

Wat breng je mee?

 • Je hebt een MBO+ of HBO denk- en werkniveau.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Een belangstellende en oplossingsgerichte houding
 • Je hebt een paar jaar ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur binnen een logistieke omgeving.
 • Heb je al LEAN ervaring, dan is dit zeker welkom
 • Je kunt overzicht bewaren en bent stressbestendig
 • Kennis van MS Office

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeren we graag in jouw ontwikkeling via op maat training en on-the-job coaching. Daarnaast hebben we een Mediq Academy met een uitgebreid aanbod aan diverse trainingen. Onze cultuur wordt gevormd door collega’s die een sterke passie hebben voor de zorg, en onze employee engagement kenmerkt zich door een sterke bevlogenheid en betrokkenheid bij ons bedrijf. Doordat ons bedrijf groeit en volop in beweging is, betekent dit dat er ook volop kansen zijn voor verdere doorgroei binnen en buiten afdeling.

Wat biedt Mediq nog meer?

 • 25,5 vakantiedagen (met mogelijkheid om bij te kopen)
 • Extra Uitkering
 • Mobiliteit oplossingen zoals fiets van de zaak
 • Goede kantoorfaciliteiten ingericht op het werken van nu
 • Leuke collega’s
Fulfillment Center

Fulfilment Center - Bleiswijk

Ons Fulfillment Center in Bleiswijk is onze hypermoderne Supply Chain omgeving. Dagelijks levert Supply Chain op een slimme en efficiënte manier aan 6.500 klanten in de thuisomgeving en aan 1.500 zorg professionals. Met de bouw van een nieuw Fulfillment Center brengt Mediq niet alleen al haar producten, maar ook de vele extra services die wij als organisatie bieden onder één dak. Binnen de muren van Bleiswijk zijn er aparte afdelingen die maatwerk voor onze klanten realiseren. Dat is dan ook de reden waarom we het geen distributiecentrum maar een Fulfillment Center noemen!

Supply Chain & Logistics

In Bleiswijk is het ultramoderne fulfillmentcenter van Mediq gevestigd. Hier zijn collega's dagelijks bezig met het opslaan van binnenkomende medische hulpmiddelen en het picken, verpakken en versturen van goederen aan zorgprofessionals en onze klanten thuis. Ook stellen ze startpakketten voor continentie- en diabetesklanten en smaakboxen op het gebied van medische voeding samen. In ons atelier verzorgen coupeuses op maat gemaakte stomasteunbandages voor klanten. Zelfs een combinatie met medicatie is mogelijk, want in het pand bevindt zich ook een eigen apotheek. De verschillende teams werken continu aan het behartigen van de wensen van de klant: van strategische planning tot de juiste serviceverlening. Nu en vooral ook in de toekomst.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!