Make the difference as a

Vakantie (bij)baan bij Mediq in Bleiswijk

Ook als vakantiemedewerker ben je welkom bij Mediq! Lekker verdienen, werktijden in overleg en werken met leuke collega’s, wie wil dat nou niet? En wie weet stroom je vanuit je vakantiewerk wel door naar een bijbaan op de zaterdag of in de avond, die je goed kunt combineren met school of je studie. Voor de functie van medewerker operations moet je minimaal 16 jaar zijn en van aanpakken houden.

Wat ga je doen?

  • Als je in wisseldiensten werkt dan verdien je een gemiddeld maandsalaris van € 2.250,00 (op basis van 40 uur). Dit is ongeveer 13 euro per uur, inclusief toeslagen. Je uurloon op de zaterdag is zelfs 21,25 euro door de zaterdag toeslag!
  • In overleg kijken we naar jouw werktijden wat voor beide partijen haalbaar is.
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer vanaf 10 kilometer per enkele reis.
  • Gratis werkschoenen en werkkleding.
  • Personeelskorting via het platform ‘Benefits at Work’. Op dit platform kun je flink wat besparen dankzij leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer. Deze gunstige voorwaarden gelden alléén voor jou en je collega’s.
  • Een fijne werksfeer en supertoffe collega's.

Waar ga je werken?

Je mag werken in een hypermoderne warehouse omgeving met de nieuwste technologie in Bleiswijk (nabij A12). Zo gevarieerd als onze klanten zijn, zo gevarieerd en divers zijn jouw toekomstige collega’s, die iedere dag weer klaarstaan om het leven van onze klanten zo prettig mogelijk te maken.
Interesse?

Kom jij in de zomervakantie en/of op de zaterdag bij Mediq werken?! Op de website van Young Capital kun je je inchrijven via: https://www.youngcapital.nl/vacatures/2565163-verdien-elke-zaterdag-21-25-per-uur-als-orderpicker-bij-mediq-in-bleiswijk.

Ook voor een vaste baan kun je solliciteren via de website van Young Capital: https://www.youngcapital.nl/vacatures/689121-logistiek-medewerker-bij-mediq-in-bleiswijk

Fulfillment Center

Fulfilment Center - Bleiswijk

Ons Fulfillment Center in Bleiswijk is onze hypermoderne Supply Chain omgeving. Dagelijks levert Supply Chain op een slimme en efficiënte manier aan 6.500 klanten in de thuisomgeving en aan 1.500 zorg professionals. Met de bouw van een nieuw Fulfillment Center brengt Mediq niet alleen al haar producten, maar ook de vele extra services die wij als organisatie bieden onder één dak. Binnen de muren van Bleiswijk zijn er aparte afdelingen die maatwerk voor onze klanten realiseren. Dat is dan ook de reden waarom we het geen distributiecentrum maar een Fulfillment Center noemen!

Supply Chain & Logistics

In Bleiswijk is het ultramoderne fulfillmentcenter van Mediq gevestigd. Hier zijn collega's dagelijks bezig met het opslaan van binnenkomende medische hulpmiddelen en het picken, verpakken en versturen van goederen aan zorgprofessionals en onze klanten thuis. Ook stellen ze startpakketten voor continentie- en diabetesklanten en smaakboxen op het gebied van medische voeding samen. In ons atelier verzorgen coupeuses op maat gemaakte stomasteunbandages voor klanten. Zelfs een combinatie met medicatie is mogelijk, want in het pand bevindt zich ook een eigen apotheek. De verschillende teams werken continu aan het behartigen van de wensen van de klant: van strategische planning tot de juiste serviceverlening. Nu en vooral ook in de toekomst.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.