Make the difference as a

Medewerker Technische Service Binnen 1e lijns

Mediq levert medische apparatuur aan ziekenhuizen, huisartsen, particulieren en verpleeghuizen. Denk aan infuusapparaten, dialyse-, beademing, en apparaten die je bij de huisarts vindt. Deze apparatuur dient onderhouden te worden volgens voorschrift en wetgeving. Daarvoor heeft Mediq een eigen specialistische technische dienst, bestaande uit de binnendienst in Bleiswijk en de buitendienst die actief is in heel Nederland. Met de implementatie van Asset Management staat de afdeling voor Mediq-brede aanpassingen die ervoor zullen zorgen dat o.a. de beschikbaarheid van data, waardoor o.a. trends zijn af te lezen, verbetert. Voor onze binnendienst zoeken wij een technicus met ervaring in medische techniek.

Wat ga je doen?

Je gaat werken in het team van Services Binnen afdeling Technische Service; standplaats Bleiswijk. Je werkzaamheden zijn specifiek afgestemd op de 1e lijns zorg (apparatuur van huisartsenpraktijken, verloskundigen etc.) Je werkt in deze rol samen met bv. de afdeling Product Management, de verpleegkundigen van Mediq en de collega’s van het Asset Management Team.

Samen met je collega technici zorg jij ervoor dat medische apparatuur het periodieke onderhoud krijgen, je voert reparaties uit en verwerkt deze handelingen administratief. Daarnaast voer jij op afstand software installaties uit en biedt telefonische ondersteuning aan onze 1e lijns klanten.

Wat breng je mee?

  • Afgeronde relevante MBO opleiding - algemene techniek /technische richting
  • MTA/MTB is een pré
  • Met je IT achtergrond zorg jij voor de operationele continuïteit
  • Je combineert uitstekende communicatieve vaardigheden, met een klantgerichte houding
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van SAP is een pré
  • Belangrijke competenties: analytisch denkvermogen, onderzoekend, gestructureerd, nauwkeurig
Fulfillment Center

Fulfilment Center - Bleiswijk

Ons Fulfillment Center in Bleiswijk is onze hypermoderne Supply Chain omgeving. Dagelijks levert Supply Chain op een slimme en efficiënte manier aan 6.500 klanten in de thuisomgeving en aan 1.500 zorg professionals. Met de bouw van een nieuw Fulfillment Center brengt Mediq niet alleen al haar producten, maar ook de vele extra services die wij als organisatie bieden onder één dak. Binnen de muren van Bleiswijk zijn er aparte afdelingen die maatwerk voor onze klanten realiseren. Dat is dan ook de reden waarom we het geen distributiecentrum maar een Fulfillment Center noemen!

Zorg & Services

Binnen de afdeling Zorg & Services is een team van technische medewerkers, verpleegkundigen en specialistisch verpleegkundigen actief door heel Nederland. De (specialistisch) verpleegkundigen en technische medewerkers leveren optimale zorg, hulp- of serviceverlening op locatie aan eindgebruikers, mantelzorgers, thuiszorgorganisaties, artsen en ziekenhuizen. In Bleiswijk zorgt een team van betrokken collega’s ervoor dat alle benodigde medische apparatuur beschikbaar is.

Dit doen zij in de overtuiging dat zij wezenlijk bijdragen in de kwaliteit van leven voor onze patiënt, waar mogelijk in de thuissituatie.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.