Make the difference as a

Teamleader Services Binnen

Wil jij werken in een omgeving waar je écht tot je recht komt? Waar je alle ruimte krijgt om te laten zien wat je kunt en waar je je verder kunt ontwikkelen. Heb jij ruime ervaring als leidinggevende in een logistieke omgeving en heb je zin om ons team te komen versterken? Kom dan eens praten bij Mediq! We zijn op zoek naar een ervaren enthousiaste Teamleider voor het team Services Binnen met standplaats Bleiswijk. De afdeling Zorg & Service van het Customer Care Center voert services uit die bijdragen aan de kwaliteit van leven van chronisch zieke mensen. Iedere dag maken wij net een beetje het verschil. Zorg & Techniek komt in deze afdeling bij elkaar.

Wat ga je doen?

Als Teamleider Services Binnen geef je leiding aan een team van ongeveer 20 medewerkers. Je zorgt voor een professioneel én commercieel team met een hoge productiviteit per medewerker. Je coacht en ontwikkelt met passie de kennis, vaardigheden en gedrag van de medewerkers (quality monitoring). Je stuurt het team dagelijks op kwaliteit, beschikbaarheid en efficiëntie. In deze zelfstandige functie blijf je proactief op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw specifieke aandachtsgebied. Je stuurt jouw team op KPI’s First time right, kwaliteit en afhandeltijd.

Specifiek voor deze rol van teamleider zal de nadruk liggen op de aansturing van de operatie als het gaat om retourstromen van medische apparatuur en het onboarden van nieuwe medewerkers conform opleidingsplan en in de systemen.

Je gaat leidinggeven aan een team specialisten in de functie van Technisch Medewerker, Medewerker Decontaminatie en Medewerker Operations Support. Je rapporteert aan de Manager Zorg & Service.

Wat breng je mee?

  • HBO werk- denkniveau in de logistieke richting
  • Recente werkervaring als leidinggevende in een logistieke omgeving
  • Affiniteit met medische technologie
  • Handigheid in het werken met verschillende systemen
  • Een natuurlijk overwicht op jouw team. Jij kunt goed situationeel leidinggeven , bent stressbestendig en stuurt op resultaat.
  • Je bent communicatief zeer vaardig en hierbij staan kwaliteit en commercieel belang bij jou voorop
  • Oplossingsgericht en durft beslissingen te nemen ten gunste van de dienstverlening naar onze klanten.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeren we graag in jouw ontwikkeling via op maat training en on-the-job coaching. Daarnaast hebben we een Mediq Academy met een uitgebreid aanbod aan diverse trainingen. Onze cultuur wordt gevormd door collega’s die een sterke passie hebben voor de zorg, en onze employee engagement kenmerkt zich door een sterke bevlogenheid en betrokkenheid bij ons bedrijf. Doordat ons bedrijf groeit en volop in beweging is, betekent dit dat er ook volop kansen zijn voor verdere doorgroei binnen en buiten afdeling.

Wat biedt Mediq nog meer?

26,5 vakantiedagen (met mogelijkheid om bij te kopen)

Jaarlijkse bonus

Salaris in schaal 7 van Mediq CAO, tussen € 2.500 en € 3.500 afhankelijk van ervaring.

Een vaste functie (wij zijn niet op zoek naar interim kandidaten)

Mobiliteit oplossingen zoals fiets van de zaak

Leuke collega’s

Fulfillment Center

Fulfilment Center - Bleiswijk

Ons Fulfillment Center in Bleiswijk is onze hypermoderne Supply Chain omgeving. Dagelijks levert Supply Chain op een slimme en efficiënte manier aan 6.500 klanten in de thuisomgeving en aan 1.500 zorg professionals. Met de bouw van een nieuw Fulfillment Center brengt Mediq niet alleen al haar producten, maar ook de vele extra services die wij als organisatie bieden onder één dak. Binnen de muren van Bleiswijk zijn er aparte afdelingen die maatwerk voor onze klanten realiseren. Dat is dan ook de reden waarom we het geen distributiecentrum maar een Fulfillment Center noemen!

Zorg & Services

Binnen de afdeling Zorg & Services is een team van technische medewerkers, verpleegkundigen en specialistisch verpleegkundigen actief door heel Nederland. De (specialistisch) verpleegkundigen en technische medewerkers leveren optimale zorg, hulp- of serviceverlening op locatie aan eindgebruikers, mantelzorgers, thuiszorgorganisaties, artsen en ziekenhuizen. In Bleiswijk zorgt een team van betrokken collega’s ervoor dat alle benodigde medische apparatuur beschikbaar is.

Dit doen zij in de overtuiging dat zij wezenlijk bijdragen in de kwaliteit van leven voor onze patiënt, waar mogelijk in de thuissituatie.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.