Make the difference as a

(new) Supply Chain Planner

Ben jij de gedreven Supply Chain planner die het voor elkaar krijgt dat leveranciers jou altijd als eerste beleveren? Ben jij tevens analytisch genoeg om mee te denken en onze logistieke processen telkens te verbeteren? Wil je graag deelnemen aan projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale productbeschikbaarheid tegen de meest efficiënte voorraad. Dit doe je mede door de vraagvoorspelling kritisch te analyseren en deze te bespreken met je stakeholders van Category Management. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het operationele inkoopproces; bestellen (plannen), bewaken en nazorg.

Als spin in het web van het logistieke proces lever je een bijdrage aan het behalen van de operationele doelstelling van Mediq ten aanzien van werkkapitaal en leverbetrouwbaarheid. Dit doe je door het uitvoeren van een zo efficiënt mogelijk inkoop- en bestelproces en het werken aan een constructieve leveranciersrelatie. Het op tijd opmerken van forecastafwijkingen is cruciaal hierin.

Bovendien draag je zorg voor het bewaken van de naleving van gemaakte afspraken door het toepassen van leveranciersmanagement. De resultaten van je rapportages bespreek je met de commercieel verantwoordelijke van de handelscontracten binnen Mediq Nederland en rechtstreeks met je relaties bij leveranciers.

Wat breng je mee?

Je beschikt over afgeronde HBO opleiding in de richting Supply Chain, Logistiek, Inkoop of een vergelijkbare opleiding. Heb je veel ervaring als Supply Chain Planner, dan nodigen we je ook uit om te solliciteren. Je bent operationeel en praktisch ingesteld, spreekt en schrijft vloeiend de Nederlandse en Engels taal.

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, een hoge drive en houdt ervan het beste resultaat uit bestaande en nieuwe relaties te halen. Ervaring met het werken met gespecialiseerde voorraadbeheerssystemen, zoals SLIM4, en ervaring met SAP zijn een pré. Verder ben je analytisch ingesteld en heb je een goed oog voor excepties, waarbij de markt een hoge productbeschikbaarheid eist en een efficiënte voorraad een belangrijk element in strategische doelstellingen van de organisatie in neemt. Je bent tevens gewend om in complexe Supply Chain projecten te werken die afdelingsoverschrijdend zijn.

Je bent uitstekend op de hoogte van alle facetten en parameters die van invloed zijn op een effectieve en efficiënte planning van voorraad en bestellingen. Ook ben je besluitvaardig en je hebt een proactieve instelling waarmee je interne klanten adviseert over uiteenlopende inkoopgerelateerde processen en vraagstukken.

Wat mag je van ons verwachten?


Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeren we graag in jouw ontwikkeling via op maat training en on-the-job coaching. Daarnaast hebben we een Mediq Academy met een uitgebreid aanbod aan diverse trainingen. Onze cultuur wordt gevormd door collega’s die een sterke passie hebben voor de zorg, en onze employee engagement kenmerkt zich door een sterke bevlogenheid en betrokkenheid bij ons bedrijf. Doordat ons bedrijf groeit en volop in beweging is, betekent dit dat er ook volop kansen zijn voor verdere doorgroei binnen en buiten afdeling.

Wat biedt Mediq nog meer?

  • 26,5 vakantiedagen (met mogelijkheid om bij te kopen)
  • Jaarlijkse bonus
  • Mobiliteit oplossingen zoals fiets van de zaak
  • Goede kantoorfaciliteiten ingericht op het werken van nu
  • Leuke collega’s

Bij Mediq werken we hybride: dat betekent een combinatie tussen werken op kantoor en thuiswerken.

Fulfillment Center

Fulfilment Center - Bleiswijk

Ons Fulfillment Center in Bleiswijk is onze hypermoderne Supply Chain omgeving. Dagelijks levert Supply Chain op een slimme en efficiënte manier aan 6.500 klanten in de thuisomgeving en aan 1.500 zorg professionals. Met de bouw van een nieuw Fulfillment Center brengt Mediq niet alleen al haar producten, maar ook de vele extra services die wij als organisatie bieden onder één dak. Binnen de muren van Bleiswijk zijn er aparte afdelingen die maatwerk voor onze klanten realiseren. Dat is dan ook de reden waarom we het geen distributiecentrum maar een Fulfillment Center noemen!

Supply Chain & Logistics

In Bleiswijk is het ultramoderne fulfillmentcenter van Mediq gevestigd. Hier zijn collega's dagelijks bezig met het opslaan van binnenkomende medische hulpmiddelen en het picken, verpakken en versturen van goederen aan zorgprofessionals en onze klanten thuis. Ook stellen ze startpakketten voor continentie- en diabetesklanten en smaakboxen op het gebied van medische voeding samen. In ons atelier verzorgen coupeuses op maat gemaakte stomasteunbandages voor klanten. Zelfs een combinatie met medicatie is mogelijk, want in het pand bevindt zich ook een eigen apotheek. De verschillende teams werken continu aan het behartigen van de wensen van de klant: van strategische planning tot de juiste serviceverlening. Nu en vooral ook in de toekomst.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!