Make the difference as a

Traffic Manager

We zijn op zoek naar een ervaren Traffic Manager voor het WFM & Data Analyse team. Ben je een ervaren Traffic manager, slim, ambitieus, analytisch sterk en communicatief vaardig? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Traffic manager ben je mede verantwoordelijk voor het behalen voor de dagdagelijkse KPI’s binnen het Customer Care center door Mediq. Dit doe je doe je door binnen de WFM cyclus continue focus te hebben voor het werkaanbod, bezetting en productiviteit, en in te grijpen wanneer nodig, om de klant-, medewerkerstevredenheid en efficiency continue te kunnen waarborgen. In een dynamische omgeving is het jou taak om uit de complexe puzzel in de operatie van Mediq het beste resultaat te behalen door te zorgen voor een zo een doeltreffend mogelijke personeelsinzet. Dit doe je samen met een team van klantenservice medewerker, planners, traffic managers, teamleiders en operations managers. Om het gewenste te behalen dien je snel te kunnen signaleren interpreteren en besluiten nemen hier krijg je dan ook het mandaat voor. Ook is de output van jouw activiteiten cruciale input voor de capaciteitsplanning en het rooster van de toekomst.

Wat breng je mee?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt een gedegen ervaring met specifieke planningssystemen (WFM). Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met Traffic Management in een customer service omgeving. Je bent stressbestendig en je vindt het leuk om resultaten te behalen en te beïnvloeden. Je bent niet bang om snel te schakelen, keuzes te nemen en deze achteraf te onderbouwen. Je bent in staat om resultaten/acties te analyseren en om te zetten in een verbetervoorstel


Je hebt uitstekende analytische vaardigheden en beschikt over goede adviesvaardigheden. Je bent communicatief vaardig. Belangrijk hierbij is dat je goed kunt samenwerken in een team.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeren we graag in jouw ontwikkeling via op maat training en on-the-job coaching. Daarnaast hebben we een Mediq Academy met een uitgebreid aanbod aan diverse trainingen. Onze cultuur wordt gevormd door collega’s die een sterke passie hebben voor de zorg, en onze employee engagement kenmerkt zich door een sterke bevlogenheid en betrokkenheid bij ons bedrijf. Doordat ons bedrijf groeit en volop in beweging is, betekent dit dat er ook volop kansen zijn voor verdere doorgroei binnen en buiten afdeling.

Wat biedt Mediq nog meer?

  • Salaris conform Mediq CAO schaal 7 (ca. 2.500 - 3.500 bruto per maand)
  • 26,5 vakantiedagen (met mogelijkheid om bij te kopen)
  • Jaarlijkse bonus
  • Mobiliteit oplossingen zoals fiets van de zaak
  • Goede kantoorfaciliteiten ingericht op het werken van nu
  • Leuke collega’s

Bij Mediq werken we hybride: dat betekent een combinatie tussen werken op kantoor en thuiswerken.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.