Make the difference as a

Supply Chain Planner

Ben jij de gedreven administratieve duizendpoot die de Supply planner tijdelijk kan ondersteunen. Ben jij tevens analytisch genoeg om mee te denken en onze logistieke processen telkens te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je vandaan?

Je opleidingsniveau

Je beschikt over afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting Supply Chain, of hebt aantoonbaar een MBO/HBO werk- en denkniveau door middel van relevante werkervaring. Je bent operationeel en praktisch ingesteld, spreekt en schrijft vloeiend de Nederlandse en Engels taal.

Je werkervaring

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, een hoge drive en houdt ervan het beste resultaat uit bestaande en nieuwe relaties te halen. Ervaring met het werken met gespecialiseerde voorraadbeheerssystemen is een vereiste, ervaring met SLIM4 en SAP is een pré. Verder ben je gewend te werken met producten die, vanwege de lange Supply Chain, een lange aanlooptijd kennen, waarbij de markt een hoge productbeschikbaarheid eist en een efficiënte voorraad een belangrijk element in strategische doelstellingen van de organisatie in neemt.

Waar ga je naartoe?

Jouw rol bij ons

Als junior Supply Chain planner ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale productbeschikbaarheid tegen de meest efficiënte voorraad. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het operationele inkoopproces; bestellen (plannen), bewaken en nazorg. Als spin in het web van het logistieke proces lever je een bijdrage aan het behalen van de operationele doelstelling van Mediq ten aanzien van werkkapitaal en leverbetrouwbaarheid. Dit doe je door het uitvoeren van een zo efficiënt mogelijk inkoop- en bestelproces en het werken aan een constructieve leveranciersrelatie. Bovendien draag je zorg voor het bewaken van de naleving van gemaakte afspraken door het toepassen van leveranciersmanagement. De resultaten van je rapportages bespreek je met de commercieel verantwoordelijke van de handelscontracten binnen Mediq Nederland en rechtstreeks met je relaties bij leveranciers.

Welke talenten kun je daar inzetten?

Je bent uitstekend op de hoogte van alle facetten en parameters die van invloed zijn op een effectieve en efficiënte planning van voorraad en bestellingen. Ook ben je besluitvaardig en je hebt een proactieve instelling waarmee je interne klanten adviseert over uiteenlopende inkoop gerelateerde processen en vraagstukken. Verder ben je resultaatgericht, innovatief en analytisch. Je bent hierin zeer flexibel en denkt goed door, ziet verbanden, komt met verbeteringen en voert deze door.

In welke omgeving ga je werken?

Mediq is een ambitieuze organisatie die bereid is te investeren in ontwikkeling. Je krijgt een gedegen begeleiding binnen je functie.

Waar kan je verder op rekenen?

Je salaris is marktconform en met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Mediq. Salarisschaal tussen de 2400 – 2800 bruto obv 40 uur per week.

De tijdelijke functie kan direct ingaan en zal lopen t/m december. Wij werken veel vanuit huis en vanuit onze locatie in Bleiswijk.

Fulfillment Center

Fulfilment Center - Bleiswijk

Ons Fulfillment Center in Bleiswijk is onze hypermoderne Supply Chain omgeving. Dagelijks levert Supply Chain op een slimme en efficiënte manier aan 6.500 klanten in de thuisomgeving en aan 1.500 zorg professionals. Met de bouw van een nieuw Fulfillment Center brengt Mediq niet alleen al haar producten, maar ook de vele extra services die wij als organisatie bieden onder één dak. Binnen de muren van Bleiswijk zijn er aparte afdelingen die maatwerk voor onze klanten realiseren. Dat is dan ook de reden waarom we het geen distributiecentrum maar een Fulfillment Center noemen!

Supply Chain & Logistics

In Bleiswijk is het ultramoderne fulfillmentcenter van Mediq gevestigd. Hier zijn collega's dagelijks bezig met het opslaan van binnenkomende medische hulpmiddelen en het picken, verpakken en versturen van goederen aan zorgprofessionals en onze klanten thuis. Ook stellen ze startpakketten voor continentie- en diabetesklanten en smaakboxen op het gebied van medische voeding samen. In ons atelier verzorgen coupeuses op maat gemaakte stomasteunbandages voor klanten. Zelfs een combinatie met medicatie is mogelijk, want in het pand bevindt zich ook een eigen apotheek. De verschillende teams werken continu aan het behartigen van de wensen van de klant: van strategische planning tot de juiste serviceverlening. Nu en vooral ook in de toekomst.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.