Make the difference as a

Devices Life Cycle manager

Vind je het leuk om in een uitdagende werkomgeving te werken en ben je in staat om assetmanagement- en supply chain-uitdagingen aan te gaan? Als Devices Life Cycle Manager ben je betrokken bij alle aspecten van de levenscyclus van onze assets. Van commissioning tot decommissioning. Je speelt een sleutelrol in deze keten met veel stakeholders.

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van het team Centraal Medical Devices Management en rapporteert aan de Devices Portfolio Manager. Je zorgt primair voor een optimale asset beschikbaarheid en spare parts voor nieuwe assets tot aan einde levensduur. Je signaleert, en verbetert van processen binnen de assetmanagement keten om de beschikbaarheid van assets te verbeteren. Daarnaast hou je nauwlettend de trends in de gaten en voer je analyses uit op de asset performance om mitigerende maatregelen te bepalen en om beschikbaarheid van assets te garanderen.

Verdere verantwoordelijkheden zijn:

 • Analyse op huidig portfolio en market demand;
 • Asset performance, risico en kosten analyse op externe stock bij partners;
 • Extranet 4.0 tool monitoren en (door)ontwikkelen vanuit klantperspectief;
 • Communicatie en proactieve informatie uitwisseling met interne en externe belanghebbenden;
 • Voortdurende verbetering van LCM-processen;
 • Stuur kritisch beheerproces aan;
 • Voorbereiden, uitvoeren en informeren over de toewijzing van assets;
 • Monitoren integrale verbetervoorstellen;
 • Monitoren asset datakwaliteit en in het verlengde hiervan initiëren van verbetervoorstellen;
 • Identificeren van proces en compliance risico’s;
 • Kennisdrager verschillende normeringen.

Wat breng je mee?

Je bent een tactische denker met sterke interpersoonlijke, communicatieve en besluitvormende vaardigheden. Je beschikt over overtuigingskracht en weet invloed uit te oefenen vanuit de verbinding. Daarbij weet je wie je belanghebbenden zijn, en ben je in staat om goed stakeholdermanagement te voeren. Je bent analytisch, procesgericht en hebt een can-do mentaliteit.

Andere zaken die jij meebrengt zijn:

 • Relevante bachelor / graad (bijv. technische bedrijfskunde, assetmanagement en/ of engineering);
 • Vijf jaar relevante ervaring in een groot internationaal bedrijf, idealiter in supply chain, engineering of assetmanagement;
 • Kennis van bedrijfscomplexiteit, supply chain en/of relevante branche, zoals asset serviceprovider;
 • SAP-kennis is een pre;
 • Kennis en ervaring in normeringen zoals: ISO9001,ISO55001,13485, NEN2767, MDR.

Fulfillment Center

Fulfilment Center - Bleiswijk

Ons Fulfillment Center in Bleiswijk is onze hypermoderne Supply Chain omgeving. Dagelijks levert Supply Chain op een slimme en efficiënte manier aan 6.500 klanten in de thuisomgeving en aan 1.500 zorg professionals. Met de bouw van een nieuw Fulfillment Center brengt Mediq niet alleen al haar producten, maar ook de vele extra services die wij als organisatie bieden onder één dak. Binnen de muren van Bleiswijk zijn er aparte afdelingen die maatwerk voor onze klanten realiseren. Dat is dan ook de reden waarom we het geen distributiecentrum maar een Fulfillment Center noemen!

Supply Chain & Logistics

In Bleiswijk is het ultramoderne fulfillmentcenter van Mediq gevestigd. Hier zijn collega's dagelijks bezig met het opslaan van binnenkomende medische hulpmiddelen en het picken, verpakken en versturen van goederen aan zorgprofessionals en onze klanten thuis. Ook stellen ze startpakketten voor continentie- en diabetesklanten en smaakboxen op het gebied van medische voeding samen. In ons atelier verzorgen coupeuses op maat gemaakte stomasteunbandages voor klanten. Zelfs een combinatie met medicatie is mogelijk, want in het pand bevindt zich ook een eigen apotheek. De verschillende teams werken continu aan het behartigen van de wensen van de klant: van strategische planning tot de juiste serviceverlening. Nu en vooral ook in de toekomst.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.