Make the difference as a

Afstudeerstage HBO Commerciële Economie

Studeer jij Commerciële Economie aan de hogeschool en ben je op zoek naar een interessant afstudeerproject? Wil je ergens echt het verschil gaan maken met jouw afstudeerstage? We zijn op zoek naar jouw frisse blik voor het verkennen van nieuwe markten voor een van onze dochterondernemingen. We zijn een mensgericht bedrijf en staan met onze poten in de modder, middenin de zorg om uiteindelijk de patiënten te helpen. We willen graag een bijdrage leveren om jou, als afstudeerder, een kans te geven het geleerde in de collegebanken toe te passen in de praktijk. Met behulp van deze stage en afstudeeropdracht, hopen we je een goede basis mee te geven met genoeg kennis en ervaring om na je afstuderen je loopbaan succesvol te kunnen vervolgen.

Wat ga je doen?

Om te beginnen laten we je eerst kennis maken met de verschillende onderdelen binnen de organisatie. Daarna ga je in samenwerking met de business development manager je afstudeeropdracht vormgeven. Het accent zal liggen op het verkennen van nieuwe markten waar wij vanuit onze data expertise producten aan kunnen koppelen en daar bijbehorende adviezen en actieplannen. Om een goed beeld te krijgen van het dagelijkse commerciële proces werk je mee in het team en ga je mee naar klanten, doe je mee in projecten, draag je bij in het maken van offertes en nog vele andere uitdagende activiteiten. Kortom je bent een onderdeel van het team, waarbij we je ruimte bieden om de theorie in de praktijk toe te passen.

Wat breng je mee?

We maken graag kennis met een energieke afstudeerder die veel wilt leren. Je hebt een enthousiaste, klantgerichte, commerciële instelling en gebruikt je kennis om mee te denken in strategieën en acties. Het is dan handig als je over goede analytische en conceptuele vaardigheden beschikt.

We verwachten, nadat je in overleg je onderzoeksopdracht hebt opgesteld, dat je in staat bent zelf een planning te maken, zelfstandig het onderzoek uit te voeren, je eigen visie te ontwikkelen en je proactief invulling geeft aan je stage. Je krijgt daarbij alle hulp die nodig is.

Wat bieden we jou?

  • Een goede stagevergoeding tot € 500,- per maand.
  • Enthousiaste stagebegeleider en ervaren manager (HBO-CE).
  • Faciliteiten en genoeg tijd om aan jouw afstudeeropdracht te werken.
  • Een collegiale werksfeer waarin je kunt rekenen op ondersteuning.
  • Thuiswerken in overleg.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gespecialiseerd IT bedrijf die een centrale rol vervult in de zorgsector met het verzamelen en publiceren van betrouwbare productinformatie over medische hulpmiddelen. Deze essentiële informatie wordt gebruikt door verschillende organisaties in de zorg zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen, apotheken, medische speciaalzaken en leveranciers. Wij werken voortdurend aan nieuwe innovatieve oplossingen om belangrijke informatie over hulpmiddelen op de juiste plek te krijgen zodat de patiënt een zo prettig en zelfstandig leven kan blijven leiden ondanks de chronische aandoening of ziekte.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Finance

Onze Finance-afdeling bestaat uit drie teams. Finance Business Partners zorgen voor waarde creatie door vanuit analyses de besluitvorming met gedegen advies te beïnvloeden en door met financiële uitwerking en monitoring van businessplannen te zorgen dat financiële en strategische doelen worden gehaald. Financial Planning & Analysis richt zich op de planning- & control cyclus. Zij hebben daar de leiding in, van het maandafslutingsproces tot de forecast. Ook dragen zij bij vanuit Data Analytics om zo prestaties en processen te verbeteren. Accounting & Internal Control richt zich op een efficiënte en tijdige afhandeling van de transactionele processen en het mitigeren van financiële risico’s.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.