Make the difference as a

Studentermedhjælper - Marketing

Brænder du for sproglig formidlingen, marketing og kommunikation? Og kunne du tænke dig at bruge dine evner i medico branchen? Vi søger en dygtig og engageret studentermedhjælper, der brænder for at spille en vigtig rolle for marketingafdelingen. Som vores studentermedhjælper vil du indgå i det daglige arbejde med de øvrige kollegaer i marketingafdelingen på vores kontor i Brøndby. Stillingen er en studenterstilling på mellem 15 og 25 timer ugentligt. Gerne med opstart i marts måned.

Mediq søger

Vi søger en dygtig og engageret studentermedhjælper, der brænder for at spille en vigtig rolle for marketingafdelingen. Som vores studentermedhjælper vil du indgå i det daglige arbejde med de øvrige kollegaer i marketingafdelingen på vores kontor i Brøndby. Stillingen er en studenterstilling på mellem 10 og 25 timer ugentligt. Gerne med opstart i maj måned.

Du får praktisk erfaring med afdelingens marketing- og kommunikationsrelaterede opgaver samtidig med at du også får et unikt indblik i medicoindustrien samt Mediq som virksomhed. Vi tilbyder et spændende og godt arbejdsmiljø med stor fokus på faglighed og kvalitet. Mulighed for at påvirke dine opgaver og for at være med til både at planlægge og udføre disse.

Teamet består af marketingchefen, en grafiker, en marketing specialist samt 3 studentermedhjælpere.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

 • Forskellige kommunikative opgaver i form af koordinering af diverse marketingaktiviteter med forskellige segmenter som GP & Clinics, hospitals-, ernæringssegmentet m.fl.
 • Tekstforfatning til diverse platforme fx nyhedsbreve, web og Sociale Medier
 • E-mail generering - opsætning og udsendelse af nyhedsbreve
 • Assistance på større informations- og marketingkampagner
 • Mindre egne informations- og marketing kampagner (fx kampagner på de sociale medier)
 • Løbende SoMe content til fx LinkedIn og Facebook
 • Vedligeholdelse og opdatering af in-house websites (CMS Umbraco)
 • Opdatering af diverse informationsmaterialer
 • Interne marketingopgaver
 • Ad hoc statistisk- og rapporteringsopgaver på national og international plan (fx Google Analytics)
 • Opdatere og ajourføre varekatalog online
 • Databaseopdatering
 • SEO, AdWords, Analytics og content-marketing
 • Generelle ad hoc opgaver for et dynamisk marketingteam

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er på sidste del af din bachelor- eller starten af din kandidatuddannelse, enten inden for kommunikation eller marketing, fra eksempelvis Københavns Universitet, Copenhagen Business School eller IT universitetet.

Du er en ambitiøs, effektiv og selvstændig studerende med gode sprogkundskaber, der brænder for god formidling og sætter en ære i god service. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og kan sidde med flere forskellige typer af opgaver samtidig. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med CMS-systemer, men det er ikke et krav.

Hvad Mediq tilbyder

Udover at du får en masse erfaring på CV’et, får du adgang til et arbejdsmiljø, hvor ikke én dag er ens og du får en aktiv rolle i afdelingens arbejde. Du får lov at arbejde selvstændigt med mange forskellige opgaver, og du får en bred kontaktflade til resten af huset, hvorfor du skal have gode samarbejdsevner. Hos Mediq tilbyder vi en uformel tone, højt til loftet og plads til latter.

Lyder det som noget for dig?

Ansøgningsfristen er den 18. april 2021. Upload din ansøgning med CV – og eventuelle anbefalinger – på https://www.karriereimediq.dk/ hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.
Vær opmærksom på at af hensyn til GDPR modtager vi kun ansøgninger via karrieresitet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Helena Restrup Lindholm, Marketingchef på 23 65 88 56 eller sende en mail til helenarestrup.lindholm@mediq.com

Du bliver en del af en international koncern

Mediq Danmark er den største leverandør af medicinsk udstyr til den danske sundhedssektor. Mediq Danmark er oprindelig grundlagt som en dansk familievirksomhed, der går 50 år tilbage. Mediq Danmark samarbejder med alle dele af den danske sundhedssektor – herunder hospitaler, lægepraksis, kommuner, institutioner og kronikere. Vi har et mål om at være nr. 1 eller 2 i alle de markedssegmenter, vi arbejder med - og stræber derfor konstant efter at levere optimale løsninger og den bedste service til alle de kunder, vi samarbejder med. Vi er 170 medarbejdere i Danmark og er en del af den internationale Mediq-koncern med mere end 2500 medarbejdere fordelt på selskaber i 13 lande i Europa. I Norden er Mediq den største leverandør af medicinsk udstyr via selskaberne i hhv. Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Lokation

Lokation

Vores domicil og warehouse er beliggende på Kornmarksvej 15 i Brøndby, centralt for både motorvejsnettet og offentlig transport.

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Assessment
You complete an assessment to verify the match with the job's requirements
6
[not used]
7
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
8
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Want to know more about this vacancy?

Get in contact:

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.