Make the difference as a

FP&A Controller

Mediq Nederland B.V. is onderdeel van Private Equity en we voeren op dit moment een transformatie door om klaar te zijn voor de toekomst. In dit kader zijn wij op zoek naar een ambitieuze FP&A Controller die deze transformatie binnen de financiële discipline mede vorm wil geven. Ben je toe aan een werkomgeving waar je je stempel op de besluitvorming kunt drukken en impact kunt hebben? En spreekt het je aan om op een hoog niveau aan wisselende uitdagingen te werken? Vind je het leuk om in een jong en ambitieus team samen te werken aan financiële vraagstukken? Kom ons dan helpen om de gezondheidszorg van de toekomst vorm te geven! Vanzelfsprekend investeert Mediq in je opleiding en training. Naast prima arbeidsvoorwaarden en een fijne werkomgeving, kun je bij deze uitdagende functie ook rekenen op uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Wat je gaat doen?

Als Financial Planning & Analysis Controller (‘FP&A Controller’) bij Mediq vervul je een rol in de planning- en control cyclus, maak je budgetten en forecasts en zorg je dat de deadlines en targets gehaald worden. Je gaat je bezighouden met prognoses en analyses. Hiermee help jij om goede beslissingen te nemen en prestaties te verbeteren. Het budget vertaal je door naar afdelings- en persoonlijke doelstellingen. Ook ontwikkel en analyseer je managementrapportages en breng je verbeterkansen en mogelijkheden in beeld. Verder ondersteun je bij businesscases en tenders en werk je mee aan overnametrajecten. Binnen ons gedreven team heb je de kans om binnen enkele jaren door te groeien naar je volgende stap als finance professional. In deze rol rapporteer je aan de Head of FP&A & Data Analytics.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde relevante finance / economische Master opleiding
  • 2-4 jaar werkervaring in een commerciële, dynamische organisatie
  • Sterk analytisch vermogen en oog voor detail
  • Je bent gedreven, goed in plannen en organiseren en neemt graag verantwoordelijkheid
  • Jij bent een ster in het vergaren van en aan senior management presenteren van informatie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Sterk in het onderhouden van in- en externe relaties
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Finance

Onze Finance-afdeling bestaat uit vier teams. Finance Business Partners zorgen voor waarde creatie door diepgaande analyses en financiële uitwerking van businessplannen. Financial Planning & Analysis richt zich op de planning- & control cyclus. Data Analytics analyseert grote hoeveelheden data om zo prestaties en processen te verbeteren. Accounting & Internal Control richt zich op de transactionele processen.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Want to know more about this vacancy?

Get in contact:

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.