Make the difference as a

Sales Support Specialist DSN

Ben jij de raadgever in sales en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bij DSN Trade zijn we op zoek naar een Sales Support Specialist! In deze functie ben je binnen het TradeHouse / DSN International Trader Sales Team verantwoordelijk voor de ondersteunde sales processen voor B2B en de coördinator tussen Sales/Klant en andere afdelingen. Dit is een bestaande functie, maar wordt nu breder en zwaarder ingevuld. Kom jij ons team in versterken?

Wat ga je doen?

Je bent de vraagbaak voor B2B klanten betreffende o.a. prijswijzigingen, leveringen, back orders en facturen. Ook het schakelen met het warehouse en logistiek is belangrijk om documenten op orde te hebben en waar nodig na te jagen, onregelmatigheden op te lossen en te zorgen dat de klant na sales wat betreft de levering goed bediend wordt. Daarnaast is het maken van analyses over o.a. omzet en margetrends belangrijk. Je vindt het leuk om dit op klantniveau ‘uit te pluizen’.

Je hebt dagelijks contact met de International Traders en monitort de voortgang van gemaakte klantafspraken. Je zorgt ervoor dat deze correct en tijdig worden uitgevoerd. Je doet dit grotendeels zelfstandig en je schakelt met vele interne afdelingen zoals klantenservice, inkoop, logistiek en finance.

Je rapporteert aan de hoofd International Trader. De locatie is Leek.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en hebt daarnaast 2 tot 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in een salessupport functie binnen een commerciële onderneming. Ervaring in de medische branche (medische hulpmiddelen of farmacie) is hierin een pré. Je kunt jezelf goed staande houden in een complexe en dynamische werkomgeving en met jouw capaciteiten ben je in staat om verbindingen te leggen met alle relevante afdelingen die je nodig hebt om de B2B doelstellingen te realiseren. Je hebt ervaring met operationele processen en het werken in multidisciplinaire teams. Je bent naast de bekende Officeprogramma’s ook gewend om te werken met een ERP systeem als bijvoorbeeld Exact en je bent erg handig in Excel.

Kortom:

  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • HBO (MBO met analytisch denk niveau kan)
  • 2-3 jaar relevante werkervaring
  • Je bent aanwezig op ons kantoor in Leek
  • Beheersing Nederlandse en Engelse taal (vloeiend in taal en schrift)
  • Beheersing ERP systeem (voorkeur Exact) & microsoft office (nadruk op echte kennis Excel)
  • Communicatief vaardig in woord en schrift
  • Je bent Customer / Service driven en solution oriented
DSN Trade

DSN Trade

DSN Trade is een medische groothandel die gespecialiseerd is in import en export van medische apparatuur, disposables en diabetesbenodigdheden. Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. Onze focus ligt op import en export van medische artikelen, waarbij onze speerpunten hoge kwaliteit, A-merken, stabiele overeenkomsten en betrouwbaarheid service. Wij bieden een breed assortiment van producten en zijn nauw verbonden aan andere bedrijven binnen onze groep. Hierdoor zijn wij in staat snel in te spelen op veranderingen, wat ons een trendsetter maakt binnen de Europese medische markt.

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.