Make the difference as a

Teamlead Operations DSN Trade

Hou je van leidinggeven? Ben je iemand die het voortouw neemt en heb je ervaring in het weken van een warehouse? Voor DSN Trade zijn we namelijk op zoek naar een Coördinator Operations die ons magazijn in Leek gaat coördineren en managen. Je gaat een team van 3 mensen aansturen, waarmee je samen een grote diversiteit aan medische hulpmiddelen gaat beheren in ons magazijn.

Wat ga je doen?

Je bent Verantwoordelijk voor de werkplanning, bezetting, werkverdeling, taakroulatie, resultaten en kwaliteit van het team. Je signaleert afwijkingen in samenwerking en overleg met de Commercial Lead. Je levert informatie op, maakt analyses en rapportages betreffende het werkterrein. Daarnaast bevorder en bewaak je de afstemming en samenwerking binnen het eigen team en met andere stakeholders in organisatie. Je bent mede verantwoordelijk voor een adequate inrichting en optimalisatie van de processen en adequate inzet van middelen van het team. Daarnaast draai je mee in de operatie en voer je de in groep voorkomende operationele werkzaamheden. Je bent werkt conform kwaliteit richtlijnen, en ben je zeer accuraat. Je geeft leiding aan een team van 3 collega’s en rapporteer aan de Head of Commerce & Operations.

Wat breng je mee?

  • Relevante opleiding(en) gericht op het gebied van Logistiek.
  • Kennis van Microsoft Office, met name Excel en Word.
  • Enige jaren met leidinggevende ervaring in een vergelijkbare setting
  • Je bent een teamplayer en weet goed andere afdelingen te betrekken.
DSN Trade

DSN Trade

DSN Trade is een medische groothandel die gespecialiseerd is in import en export van medische apparatuur, disposables en diabetesbenodigdheden. Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. Onze focus ligt op import en export van medische artikelen, waarbij onze speerpunten hoge kwaliteit, A-merken, stabiele overeenkomsten en betrouwbaarheid service. Wij bieden een breed assortiment van producten en zijn nauw verbonden aan andere bedrijven binnen onze groep. Hierdoor zijn wij in staat snel in te spelen op veranderingen, wat ons een trendsetter maakt binnen de Europese medische markt.

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.