Make the difference as a

Product Development Manager Continentie zorg

Ambieer jij een uitdagende functie als Product Development Manager, waarbij je zowel verantwoordelijkheid neemt vanuit een Product perspectief? Kom dan en help ons de toekomst van de gezondheidszorg van morgen vorm te geven. Als Product Development Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de groei van onze Mediq eigen merken en development-goals van je eigen portfolio in de Mediq Group in heel Europa.

Wat ga je doen?

Je bent de verbindende factor in het team van Mediq Own Brand, waar je de initiator en ontwikkelaar bent bij nieuwe product ontwikkelingen en introducties. Je bent verantwoordelijk voor een eigen categorie producten en onderhoudt intensief contact met je zowel interne als externe stakeholders ( inkoop, leveranciers, QA / RA). Jij bent de drijvende kracht achter jouw categorie zowel intern als extern. Je signaleert groeikansen, uitbreidingsmogelijkheden en wil het elke dag een stapje beter doen. Jouw producten wil je van de kwaliteit in de markt zetten en je blijft dit samen met de markt continu te monitoren. Uiteraard zorg je er samen met je assistent productmanager voor dat alle processen en de administratie rondom jouw categorie op orde zijn. Je werkt samen met je collega’s in diverse projecten.

Je wil het beste voor je klanten en ziet eventuele klachten als een kans. Voor jouw categorie zorg je maandelijks voor de juiste analyses en rapportages om op basis daarvan de juiste vervolgstappen te kunnen zetten om je klanten de juiste support te bieden.

Je geeft (en krijgt) actieve ondersteuning aan Sales, Contract & Tender op het gebied prijsmutaties, technische specificaties en certificaten ten behoeve van de producten uit jouw categorie.

Je rapporteert net als de andere Product Development Managers aan het Head of Marketing & Product Management.

Wat breng je mee?

  • Je hebt HBO-werk en denkniveau en hebt aantoonbare kennis en ervaring in productbeheer en product marketing.
  • Je weet anderen te enthousiasmeren en te overtuigen
  • Je bent een teamplayer die beschikt over sterke sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Ervaring met projectmanagement is zeer belangrijk
  • Je bent accuraat, flexibel en kunt snel schakelen.
  • Je bent een doorzetter
  • Je bent analytisch sterk en hebt probleemoplossend vermogen
  • Uiteraard heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Medeco

Medeco

Op locatie Oud-Beijerland, waar Mediq Institutionele zorg (Mediq Medeco) en Medeco BV te vinden zijn, worden we gedreven door wat er in de praktijk gebeurt. Onze mensen hebben een achtergrond in de zorg en weten wat er speelt. We gaan regelmatig met klanten in gesprek om te horen wat klanten echt bezighoudt. Bij het bepalen van ons assortiment en het ontwikkelen van diensten is daarom ook ons credo: Inleven. Oplossen. Doen!

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.