Make the difference as a

HR Projectleider

Ben jij ervaren in het opzetten en begeleiden van zowel grote als kleine programma’s en projecten? Ben je gewend zelfstandig te werken en lukt het je ook om de verbinding en commitment te creëren met jouw collega’s en stakeholders door de hele organisatie? Lees dan verder en reageer dan snel op de vacature van HR Projectleider bij Mediq Benelux.

Wat ga je doen?

 • Als HR Projectleider ben je verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren en het leiden van middelgrote tot grote programma’s en projecten, op multidisciplinaire HR gebieden.
 • Jij leidt de verschillende projectteams, maakt de projectplanning en houdt kosten en risico’s nauwlettend in het oog.
 • Samen met verschillende stakeholders definieer jij als HR Projectleider de projectomvang en de in te zetten middelen (kwaliteit, tijd, budget en informatie) en te leveren resultaten. Daarnaast informeer en rapporteer je de voortgang binnen meetings met je HR-collega´s en/ of andere disciplines.
 • Je bent iemand die gewend is om business cases op te stellen om nieuwe projecten op te starten en haak je actief andere collega’s of stakeholders hierop aan. Hierbij werk je aan de commitment binnen het team en zorg je ervoor dat iedereen zich onderdeel voelt van het projectteam.
 • Ook speel je een belangrijke rol binnen het team door processen onder de loep te nemen voor een zo efficiënt mogelijke afdeling.
 • Je werkt samen met het HR-team en helpt hen uitdagingen op te lossen terwijl je ook het totaalplaatje van grote projecten in het vizier houdt.
 • De lijnen uitzetten en stakeholders met elkaar kunnen verbinden gaat je natuurlijk af, maar je bent zelf ook niet bang om de handen uit de mouwen te steken.
 • Onderwerpen die onder andere spelen zijn talent programma ontwikkeling, harmonisaties van arbeidsvoorwaarden, hybride werken, cultuurverandering, transformaties, mobiliteitsbeleid etc.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde en relevante hbo of wo opleiding.
 • Minimaal drie jaar ervaring binnen een vergelijkbare functie, met lichte voorkeur met ervaring in (HR) consultancy.
 • Up-to-date kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot arbeidsrecht is een pré.
 • Ervaren in het presenteren van adviezen. Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Ervaring in stakeholder management en goede overtuigingskracht.
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

HR

Ons HR-team telt ongeveer 20 bevlogen HR-professionals die op hun eigen manier bijdragen aan de groei van de organisatie door o.a. optimalisatie van de sales- en marketingteams, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en strategische personeelsplanning.

De HR-afdeling bestaat uit de onderdelen Compensation & Benefits, Training & Development, HR ServiceCenter en HR Business Partners. Belangrijke thema’s zijn de groei van de organisatie door optimalisatie van de sales- en marketingteams, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en strategische personeelsplanning.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.