Make the difference as a

Teammanager Pharma Services

Heb jij ruime ervaring als leidinggevende en vind je het leuk om in een pharmaceutische omgeving te werken? We zijn op zoek naar een Teammanager voor het Mediq Pharma Services team waarbij je verantwoordelijk wordt voor de aansturing van Apothekersassistenten en medewerkers bij de klantenservice.

Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan circa 20 collega´s. Hierbij staat ontwikkeling van het team hoog in het vaandel. Als leidinggevende zorg je ervoor dat de medewerkers zich kunnen ontwikkelen naar een hogere mate van professionaliteit binnen de farmaceutische omgeving. Dagelijks fungeer je daartoe als coach en facilitator voor alle medewerkers voor het ontwikkelen van hun kennis, vaardigheden en gedrag. Daarnaast stuur je op een goed doorloop van de processen binnen de Apotheek en zorg je voor dagelijkse coördinatie op het uitvoeren van genomen besluiten, werkinstructies en procedures. .Je bewaakt de KPI’s van het team en zorgt met het team voor goede resultaten. Je schakelt veelvuldig met collega’s van Finance en het Customer Care Center. Je denkt actief mee en deelt jouw kennis over de laatste farmaceutische wet- en regelgeving met relevante betrokkenen. Je bent betrokken bij de inhoudelijke interpretatie en het doorvoeren van zorgcontracten. Je rapporteert aan de Beherend Apotheker.

Wat breng je mee?

Je bent in hoge mate klantgericht, commercieel gedreven en zeer efficiënt in handelen. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en blijft pro-actief op de hoogte van de ontwikkelingen op farmaceutisch gebied. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en veel aantoonbare leidinggevende ervaring. Actuele farmaceutische kennis van wet- en regelgeving is echt een must in deze functie. Het is een pre als je ervaring hebt binnen een apotheek en/of klantenservice omgeving. Je beschikt over de nodige managementvaardigheden en bent communicatief zeer vaardig. Je hebt een zelf startend vermogen, bent stressbestendig en inlevend. Je hebt een goed besef van kwaliteit- en commerciële belangen.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Klantcontact

Binnen de afdeling Klantcontact staan onze klanten centraal waarbij excellent klantcontact met waarde voor de klant én voor Mediq een van de belangrijke drijfveren is. De afdeling Klantcontact is onderverdeeld in verschillende teams die dagelijks in contact staan met onze klanten (eindgebruikers en zorgprofessionals). Belangrijke KPI's zijn bereikbaarheid, klanttevredenheid en first time right. Het team Customer Experience & Support faciliteert hierin door workforcemanagement (WFM) en data analytics, het verzorgen van trainingen maar ook de klantbeleving staat hier centraal.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.