Make the difference as a

Junior Recruiter

Ben jij net afgestudeerd en sta je in de startblokken van je carrière? Of volg je een hbo-opleiding Personeel & Arbeid of Psychologie en zoek je een leuke bijverdienste? Hou je van veelzijdigheid en wil je veel leren op het gebied van recruitment en talentacquisitie? Dan is deze baan echt iets voor jou! Mediq is één van de meest veelzijdige werkgevers in Nederland, volop aan het groeien met een grote diversiteit aan vacatures. We zoeken een enthousiaste collega die ons team het komende halfjaar voor 3 à 4 dagen per week komt versterken.

Wat ga je doen?

Je gaat het management en HR helpen met het vervullen van openstaande vacatures en posities die vrijkomen. Hierbij gaat het zowel op vaste als tijdelijke functies (inhuur, stage etc.). Dit doe je door de arbeidsmarkt actief te scannen en te screenen via searchtools en contacten te onderhouden met externe partijen (zoals scholen, uitzendbureaus en wervingsbureaus). Daarnaast help jij dagelijks bezoekers van de werkenbij-website die willen solliciteren.

Je houdt je o.a. bezig met:

 • Het plaatsen en onderhouden van vacatures via ons recruitmentsysteem/ ATS
 • Ondersteuning van managers rondom sollicitaties
 • Vacatures plaatsen via ons contentmanagementsysteem
 • Zoeken van kandidaten met recruitmenttools zoals LinkedIn Search
 • Contact onderhouden met externe bureaus en afhandeling van externe inhuur
 • Gesprekken voeren met kandidaten voor ’lichtere’ functies en pre-screening
 • Arbeidsmarktcommunicatie-inspanningen meetbaar maken en volgen met Google Analytics

Wat breng je mee?

 • Affiniteit met het recruitmentvak en minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Je houdt overzicht en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden
 • Kennis van social media en Google Analytics
 • Sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift)
 • Een flexibele instelling, goed organiserend vermogen en een gezonde dosis humor
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

HR

Ons HR-team telt ongeveer 20 bevlogen HR-professionals die op hun eigen manier bijdragen aan de groei van de organisatie door o.a. optimalisatie van de sales- en marketingteams, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en strategische personeelsplanning.

De HR-afdeling bestaat uit de onderdelen Compensation & Benefits, Training & Development, HR ServiceCenter en HR Business Partners. Belangrijke thema’s zijn de groei van de organisatie door optimalisatie van de sales- en marketingteams, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en strategische personeelsplanning.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!