Make the difference as a

Programmamanager

Multidisciplinaire programma’s en projecten leiden. Zorgen voor overzicht, structuur en snelle bijsturing waar nodig. Veel samenwerken, regelen en vernieuwen in een dynamische omgeving. Bijdragen aan het professionaliseren van het PMO en het succesvol transformeren van onze groeiende organisatie. Spreekt dit je aan? En wil je graag een steentje bijdragen aan de gezondheidszorg? Dan nodigen we je graag uit om te komen praten over deze uitdagende rol binnen het Operational Excellence & Business Transformation Team van Mediq Benelux.

Wat ga je doen?

Als programmamanager zorg je voor de doorontwikkeling en implementatie van de (commerciële) strategie en het continu doorontwikkelen van de effectiviteit van de organisatie. Daarnaast leid je grote multidisciplinaire programma’s en projecten. Je bent verantwoordelijk voor o.a. het ontwikkelen van (kwalitatief en kwantitatief goed onderbouwde) businesscases, het creëren van draagvlak, en het motiveren en faciliteren van je teamleden. Ook bewaak je de planning, het budget en de risico’s en zorg je voor de ‘buy-in’ en het managen van de verwachtingen bij alle relevante stakeholders binnen Mediq. Verder voer je projectaudits uit bij de afdelingen om constructieve feedback te geven en het volwassenheidsniveau van ons (op LEAN-gebaseerde) projectmanagement verder te verbeteren.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde WO-opleiding en 4-8 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met/ certificeringen in projectmanagementmethodieken zoals Prince2, IPMA, Agile/Scrum en P3O
  • Je bent thuis in Lean Six Sigma en hebt minimaal een Green Belt
  • Ervaring in aansturen van grote cross-functionele projectteams
  • Ruime PMO- of programmamanagementervaring
  • Ervaring met het opzetten van een projectbureau of het verbeteren van een projectorganisatie
  • Een goede dosis doorzettingsvermogen en creativiteit
  • Uitstekende beheersing van Microsoft Office, met name Excel & PowerPoint
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Business Transformation

Het Operational Excellence & Business Transformation team is een enthousiaste groep bevlogen professionals die verantwoordelijk zijn voor het proces- en projectmanagement van Mediq Benelux.

Omdat Mediq blijvend relevant wil zijn voor de gezondheidszorg van morgen, werken we doorlopend aan transformatie- en verandertrajecten en programma’s op cross-functioneel niveau.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.