Make the difference as a

HR Advisor

Als HR Advisor ben je (mede) verantwoordelijk voor het implementeren, uitvoeren en bewaken van het HR beleid binnen Mediq Nederland. Je bent een kritische sparring partner van de business, facilitator, change agent en helpt mensen verbinden. Kom jij ons meehelpen om de gezondheidszorg van de toekomst vorm te geven? Wij hebben een mooie functie voor je.

Wat ga je doen?

Vanuit de strategische organisatiedoelstelling zorg jij voor een kwalitatief goede en efficiënte personeelsbezetting. Door intensieve en doelgerichte samenwerking met management en de business zorg je voor de verbinding tussen HR en de organisatie. Je werkt hierin nauw samen met je directe HR collega’s, maar ook met andere functionele disciplines. Daarnaast heb je een grote rol in de ondersteuning, advisering en coaching van het lijnmanagement in de uitvoering van hun (operationele) HR taken. Je bent actief betrokken bij de uitvoering van de cyclische HR instrumenten (zoals bijv. performance management). Ook geef je input en actieve ondersteuning aan de HR Business Partners bij strategische HR thema´s zoals workforcemanagement, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, vitaliteit en verandermanagement.

Als HR Advisor van een commercieel, dienstverlenend bedrijf maak je onderdeel uit van de afdeling HRM, die in totaal bestaat uit zo’n 15 mensen verdeeld over de onderdelen Beleid & Arbeidsvoorwaarden, Recruitment, Trainingen, HR Shared Service Center en HR Business Partners. Je rapporteert aan de Directeur HRM, en wordt functioneel aangestuurd door de HR Business Partners.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde opleiding op Bachelor niveau
  • Twee tot vijf jaar ervaring opgedaan in een brede (operationele) HR adviesfunctie
  • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling en verandertrajecten. Je bent dan ook zelf startend, zelfstandig, creatief en analytisch ingesteld
  • Jij lost graag operationele vraagstukken op, samen met de lijn. Je bent een inspirerende en stevige professional
  • Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) zijn essentieel voor deze positie.
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

HR

Ons HR-team telt ongeveer 20 bevlogen HR-professionals die op hun eigen manier bijdragen aan de groei van de organisatie door o.a. optimalisatie van de sales- en marketingteams, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en strategische personeelsplanning.

De HR-afdeling bestaat uit de onderdelen Compensation & Benefits, Training & Development, HR ServiceCenter en HR Business Partners. Belangrijke thema’s zijn de groei van de organisatie door optimalisatie van de sales- en marketingteams, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en strategische personeelsplanning.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.