Make the difference as a

Zorgspecialist Infuuszorg

Ambieer jij een uitdagende functie als Zorgspecialist Infuuszorg waarbinnen je vanuit je vakinhoudelijke kennis je bijdrage kunt leveren? Heb jij een duidelijk beeld wat de behoeftes zijn bij patiënten en zorgverleners binnen infuus en weet je deze goed te borgen in verschillende zorgverleningsprocessen? Heb je daarnaast interesse om samen te werken met marketing, sales en zorg & services? Door middel van bijvoorbeeld het maken van klantreizen, krijg je een nog beter beeld van de behoeften die er zijn en weet je deze verder invulling te geven. Je hebt een duidelijke visie over hoe zorg naar huis zich de aankomende jaren gaat ontwikkelen en bent in staat dit te vertalen naar duidelijke en duurzame oplossingen voor de zorg. In je werkwijze staat de patiënt altijd op plek 1 en verliest het betaalbaar houden van de zorg niet uit het oog. Je werkt graag in een veranderende omgeving, waarin de ontwikkelingen binnen het zorglandschap op de voet worden gevolgd. Je ziet kansen in de markt van de gezondheidszorg die sterk aan verandering onderhevig is. Je beleeft er plezier aan dit te doen met een team van bevlogen professionals. Herken jij je in deze omschrijving? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Als Zorgspecialist ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke en operationele kennis binnen de organisatie ten aanzien van infuuszorg en de bijbehorende zorgverleningsprocessen. Je brengt behoeftes van patiënten en voorschrijvers in kaart en levert vanuit die optiek een bijdrage aan de processen en (commerciële) doelstellingen van Mediq .Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over interne processen en procedures en kijkt daarbij in het bijzonder naar de impact op patiëntveiligheid. Als zorgspecialist fungeer je als brug tussen de zorgaanbieders met als doel (commerciële) mogelijkheden te vinden, ontwikkelen en toetsen. Dit betekent o.a. ook e-learnings mede- ontwikkelen en geven, vanuit je inhoudsdeskundige rol. Je ondersteunt de commerciële afdeling met raad en daad bij het promoten (van de producten en diensten) van de business unit (BU).

Je rapporteert aan de Category Manager en werkt nauw samen met je collega Zorgspecialist. Daarnaast spar je regelmatig met andere Zorgspecialisten, die binnen andere categorieën werkzaam zijn, om best practices met elkaar te delen. Het betreft een (deels) mobiele functie voor 40 uur per week en je standplaats is De Meern bij Utrecht.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een afgeronde HBO - opleiding met WO werk en denkniveau. De afgeronde opleiding heeft een zorg karakter met een specialisatie op infuuszorg. Een combinatie met commerciële en/of marketing gerichte kennis gaat enorm helpen bij de invulling van de functie.

Daarnaast heb je minimaal 5 jaar werkervaring en bij voorkeur ruime ervaring met infuuszorg binnen en/of buiten het ziekenhuis. Verdieping in kennis over het verplaatsen van infuuszorg naar de thuissituatie is een pre, zoals bijvoorbeeld oncologie, hartfalen, TPV, antibiotica en immunoglobulinen. Je hebt van nature de eigenschap op zoek te gaan naar het optimaliseren van zorgpaden voor zowel binnen als buiten het ziekenhuis en bent in staat dit goed te verwoorden richting alle zorgprofessionals. Je bent in bezit van een rijbewijs B en vindt het leuk om bij klanten op bezoek te gaan of in gesprek te zijn met verpleegkundigen. Je kunt jezelf goed staande houden in een complexe en dynamische werkomgeving.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Category Management

Ons Category Management Team bestaat uit zeven ambitieuze en gedreven Category Managers. Zij zijn verantwoordelijk voor de strategische invulling van de marktontwikkeling en -optimalisatie van hun categorie. Ook is Category Management verantwoordelijk voor het strategisch assortiment- en marketingcommunicatiebeleid van de productgroepen. De Category Managers vallen onder de Director Category Management en geven leiding aan een productmanagementteam.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.