Make the difference as a

Medewerker Financiële processen – tijdelijk tot einde jaar

Vind je het leuk om een kijkje in de keuken te krijgen van de financiële afdeling van een groeiend bedrijf in de zorgsector? Heb je interesse in het efficiënter maken van financiële processen, onder andere met gebruik van Robotics? En krijg je daarnaast energie verbeteren van processen en rapportages? Mediq is op zoek naar een tijdelijke versterking voor ons financiële team.

Wat ga je doen?

Als tijdelijk Financieel medewerker maak je onderdeel van het Contract & Reimbursement team van Mediq (12 fte), dat verantwoordelijk is voor de contractinrichting en opvolging van onze declaraties. Je rapporteert aan de Manager Contracts & Reimbursement en maakt deel uit van de Financiële community binnen Mediq BNL (~75 fte).

Je activiteiten bestaan uit:

  • Afgewezen zorg declaraties zo efficiënt mogelijk afhandelen, zodat deze op de juiste manier opnieuw gedeclareerd kunnen worden
  • Helpen bij het ontwikkelen van geautomatiseerde oplossingen (bijvoorbeeld met behulp van ons Robotics team) om de processen zo efficiënt mogelijk te maken en maximale klanttevredenheid te realiseren
  • Afstemming met de senior binnen het team en de manager om activiteiten op de juiste manier te prioriteren

Wat breng je mee?

Je wordt enthousiast van het optimaliseren van financiële processen en werkt met grote nauwkeurigheid. Je wordt niet bang van grote hoeveelheden data, sterker nog, je bijt je er in vast om de juiste inzichten beschikbaar te maken voor de Manager Contracts & Reimbursement.

Daarnaast beschik je over:

  • Een (bijna) afgeronde financiële of informatica opleiding HBO / Universitair niveau
  • Ervaring met het werken in financiële of data processen is een pré
  • Ervaring met Cognos BI, SAP en/of Vistex is een pré;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat biedt Mediq

  • Hybride werken
  • Mogelijkheden tot doorgroei
  • Marktconform salaris

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Finance

Onze Finance-afdeling bestaat uit drie teams. Finance Business Partners zorgen voor waarde creatie door vanuit analyses de besluitvorming met gedegen advies te beïnvloeden en door met financiële uitwerking en monitoring van businessplannen te zorgen dat financiële en strategische doelen worden gehaald. Financial Planning & Analysis richt zich op de planning- & control cyclus. Zij hebben daar de leiding in, van het maandafslutingsproces tot de forecast. Ook dragen zij bij vanuit Data Analytics om zo prestaties en processen te verbeteren. Accounting & Internal Control richt zich op een efficiënte en tijdige afhandeling van de transactionele processen en het mitigeren van financiële risico’s.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.