Make the difference as a

Productspecialist facilitair en investeringsgoederen

Ben je commercieel, heb je doorzettingsvermogen, hou je van een uitdagende en veelzijdige salesrol en je wilt onderdeel zijn van een professioneel salesteam? Spreekt de doelgroep facilitair managers binnen de gezondheidszorg je aan en kun je goed luisteren, presenteren en inspelen op de behoefte van de klant? Is het jouw ambitie om succesvol te zijn en uitmuntende resultaten neer te zetten dan ben jij de productspecialist facilitair en investeringsgoederen.

Wat ga je doen?

Je bent samen met een andere ‘’productspecialist facilitair en investeringsgoederen’’ verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met facilitaire managers en professionals in zorginstellingen en ziekenhuizen (onder de A12). Dit doe je samen met accountmanagers op basis van een gedegen rayonplan. Daarnaast onderhoud je contact met onze strategische partners en ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van de bekendheid van het gehele facilitaire assortiment van Mediq en bijbehorende diensten en de verkoop hiervan. Hierbij valt o.a. te denken aan de productgroepen catering en sanitaire disposables, plastic zakken, schoonmaakartikelen en rijdend materiaal. Vanzelfsprekend in nauwe samenwerking met de andere afdelingen binnen Mediq. Ook verzamel en deel je informatie over de markt- en klantontwikkelingen om zo de categorie goed op de kaart te zetten en in te vullen.

Je weet precies wat de klant wilt en zorgt voor klanttevredenheid, jij bent het visitekaartje van Mediq. Dit doe je onder andere door het nakomen en zorgvuldig opvolgen van klantafspraken, het organiseren van implementaties, trainingen en productpresentaties in zorginstellingen en ziekenhuizen. Ook maak je productconversies, zorg je voor de opvolging daarvan en de uiteindelijke succesvolle implementatie bij de klant is jouw einddoel. Je neemt deel in werkgroepen en overleggen en draagt hier vanuit jouw expertise aan bij. Ook vertegenwoordig je jouw assortiment op de voor de doelgroep relevante beurzen.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;
  • 3 – 5 jaar succesvolle ervaring in een soortgelijke functie binnen een commerciële organisatie;
  • Uitstekende commerciële vaardigheden;
  • Bekend met facilitaire producten;
  • Het is een pre als je een netwerk hebt binnen zorginstellingen;
  • Een resultaatgerichte werkwijze: doelbewust, professioneel en gefocust;
  • Uitstekende beheersing van Office, Powerpoint, Word en bij voorkeur ook Excel
  • Overtuigend, energiek en gedreven.

Heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Carroll Duinker

Carroll Duinker – salesmanager productspecialisten

Tel: 06 227 783 34

Mail: carroll.duinker@mediq.com

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Sales

Onze salesteams zijn verantwoordelijk voor het realiseren van groei in de zorgmarkt en continuïteit van Mediq als marktleider. Dagelijks zijn onze sales collega's hard aan het werk om relaties met (potentiële) klanten te bouwen en onderhouden en om verdere groei mogelijk te maken met aantrekkelijke marktproposities.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.