Make the difference as a

Business Change Manager

Voor het Customer Care Center van Mediq zijn we op zoek naar een Business Change Manager. Hou jij van transformeren, communiceren, samenwerken en sparren? Ben jij in staat om meerdere belangen te behartigen om naar één doel te werken? En ben je ervaren én succesvol in het begeleiden van complexe verandertrajecten? Dan is deze functie iets voor jou! Als Business Change Manager speel je een centrale rol in de transformatie van het Customer Care Center van cost naar value center. Samen met een aantal collega’s maak je deel uit van de nieuwe afdeling Customer Care Strategy & Change en staan jullie opgesteld als ‘centraal punt’ naar andere afdelingen toe om complexe veranderingen te operationaliseren op een zo efficiënt mogelijke manier met als doel een betere dienstverlening naar klanten toe.

Wat ga je doen?

Je fungeert als loket voor de commerciële teams om (nieuwe) dienstverlening soepel te implementeren. Je zorgt voor een goed proces van onboarding en monitoring van nieuwe klanten, producten en diensten en het verbreden van de dienstverlening naar bestaande klanten. Daarbij ben je verantwoordelijk voor transformatie - en implementatietrajecten in lijn met de strategie en jaarplanning van Mediq Benelux en het Customer Care Center. In nauwe samenwerking met collega’s van andere bedrijfsonderdelen en het Customer Care Center bouw je aan een professionele organisatie met een best in class klantbediening waarbij de focus ligt op een commercial care way of work. Je rapporteert over de status, voortgang en uitkomst van lopende verander- en implementatietrajecten. Je neemt deel aan cross functionele overleggen en cirkels en vertegenwoordigt daar het Customer Care Center, je fungeert als gatekeeper en counterpart en zorgt voor een sterke relatie met stakeholders binnen (Sales, Marketing, Category management, Finance en Supply Chain) en buiten Mediq. Je levert een actieve bijdrage aan een uniforme manier van werken binnen de BCM community. Je creëert inzichten obv (data) analyses en zorgt proactief voor een continue stroom van verbeterinitiatieven, monitort de voortgang, signaleert knelpunten en stuurt bij waar nodig. Je bent medeverantwoordelijk voor het optimaliseren van processen (continue verbeteren), kwaliteit en efficiency.

Je rapporteert aan de Manager Strategy & Change.

Wat breng je mee?

Je hebt een WO werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbare ervaring en skills op het gebied van projectmanagement en transformatie -en verandertrajecten. Je snapt hoe het werkt binnen een klantcontact/customer service organisatie en de klant staat voor jou centraal. Je bent organisatiesensitief, kunt goed verbinden met anderen en in staat om belangen te behartigen. Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden, kunt goed overtuigen en beïnvloeden. Je bent een echte zelfstarter en nee zeggen is voor jou een fluitje van een cent.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeren we graag in jouw ontwikkeling via op maat training en on-the-job coaching. Daarnaast hebben we een Mediq Academy met een uitgebreid aanbod aan diverse trainingen. Onze cultuur wordt gevormd door collega’s die een sterke passie hebben voor de zorg, en onze employee engagement kenmerkt zich door een sterke bevlogenheid en betrokkenheid bij ons bedrijf. Doordat ons bedrijf groeit en volop in beweging is, betekent dit dat er ook volop kansen zijn voor verdere doorgroei binnen en buiten afdeling.

Wat biedt Mediq nog meer?

  • 26,5 vakantiedagen (met mogelijkheid om bij te kopen)
  • Jaarlijkse bonus
  • Mobiliteit oplossingen zoals fiets van de zaak
  • Leuke collega’s

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Klantcontact

Binnen de afdeling Klantcontact staan onze klanten centraal waarbij excellent klantcontact met waarde voor de klant én voor Mediq een van de belangrijke drijfveren is. De afdeling Klantcontact is onderverdeeld in verschillende teams die dagelijks in contact staan met onze klanten (eindgebruikers en zorgprofessionals). Belangrijke KPI's zijn bereikbaarheid, klanttevredenheid en first time right. Het team Customer Care Support faciliteert hierin door workforcemanagement (WFM) en data analytics, het verzorgen van trainingen maar ook de klantbeleving staat hier centraal.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.