Make the difference as a

Supply Chain Analist

Vind je het leuk om deel uit te maken van een groeiend bedrijf in de zorgsector, met een boeiende supply chain? Ben jij de gedreven Supply Chain Analist die onze supply chain data vertaald naar heldere analyses en rapportages. En ben jij ook analytisch genoeg om mee te denken en onze logistieke processen te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

De Supply Chain analist bevind zich op het snijvlak van alle supply chain processen en houdt zich pro actief bezig met het verzamelen, het maken van analyses & rapportages. Hiermee help je Mediq oa in het identificeren en realiseren van optimalisatiemogelijkheden in de logistieke keten, ontwikkeling van klantconcepten, ontwikkeling van (KPI) dashboards, etc. Daarnaast zal je de verantwoordelijkheid krijgen van het projectmanagement voor de realisatie van bovenstaand. Je werkt nauw samen met collega’s van distributiecentrum, Supply & Demand, Sales, Finance en klantcontact. De rol ontwikkelt continue en als organisatie blijven we verbeteren en innoveren. Je krijgt de kans om snel te schakelen en uitdagende onderwerpen binnen het supply chain domein op te pakken.

Wat breng je mee?

Je beschikt over afgeronde HBO opleiding in de richting Supply Chain, of hebt aantoonbaar een MBO/HBO werk- en denkniveau door middel van relevante werkervaring als analist in de Supply Chain. Je hebt gevoel voor urgentie en bent deadline georiënteerd. Je bent operationeel en praktisch ingesteld en je spreekt vloeiend de Nederlandse taal en Engels.

Je hebt 4 tot 6 jaar werkervaring binnen Supply Chain. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden; een hoge drive en je haalt graag het beste uit bestaande en nieuwe relaties. Geidentificeerde procesverbeteringen weet je ook, met jou in de lead, samen met je collega’s te implementeren. Als je ook gewend bent om in complexe supply chain-projecten te werken, is dat een pré. Verder beschik je over uitgebreide Excel kennis, de nodige financiële vaardigheden, ervaring met Cognos BI en SAP is een pré.

Je bent een gedreven persoonlijkheid die graag verantwoordelijkheid neemt en zich continu wil ontwikkelen. Je laat zien dat je sterk bent in het bouwen en onderhouden van interne en externe relatie en hebt overtuigingskracht om mensen mee te krijgen.Je kent alle facetten en parameters die van invloed zijn op een effectieve en efficiënte Supply Chain operatie. Je hebt een gedetailleerde focus zonder het grote geheel te verliezen. Verder ben je gestructureerd, analytisch en resultaatgericht.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.