Make the difference as a

Medewerker Technisch Contractmanagement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als medewerker Technisch Contractmanagement? Ben je zeer flexibel in nieuwe omgevingen? Heb je het natuurlijke vermogen om het leren te omarmen en jezelf te ontwikkelen op het werk? Gaat je hart sneller kloppen van analyseren, uitzoeken en administreren? Dan ben jij de degene die wij zoeken!

Wat ga je doen?

De medewerker Technisch Contractmanagement is verantwoordelijk voor het inrichten van de (jaarlijkse) contractafspraken met de zorgverzekeraars en de daaraan gekoppelde processen. Daarbij dient rekening gehouden te worden met de specifieke regelgeving en de complexiteit uit de diverse zorgverzekeraarscontracten die Mediq Nederland sluit. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en muteren van bestaande contracten, het muteren van prijslijsten, het analyseren en oplossen van prijsverschillen, het participeren bij nieuwe ontwikkelingen (producten, distributiekanalen etc.). Je zorgt middels een helicopterview voor een totaaloverzicht van uit te voeren processen. Je bent analytisch sterk en stelt, in nauw overleg met de Manager, de priorisering van activiteiten vast. Je rapporteert aan de Manager Contract, Claims & Rejections. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

  • Verzorgen inrichten jaarlijkse contractafspraken met Zorgverzekeraars
  • Onderhouden, analyseren en muteren bestaande contracten
  • Analyseren en afhandelen van prijsvergoeding of niet vergoede artikelen
  • Participeren in nieuwe ontwikkelingen
  • Onderhouden contractinrichting instellingen en ziekenhuizen
  • Uitvoeren van testen nieuwe contracten en processen

Wat breng je mee?

Het is jouw wens om als medewerker Technisch Contractmanagement verantwoordelijkheid te nemen voor het inrichten van contracten en de daar aan gerelateerde processen. Je ziet het standaardiseren, vereenvoudigen en het realiseren van verbeteringen van processen als een uitdaging. Het is jouw ambitie om met het team een de gestelde doelen te realiseren.

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en een functiegerichte afgeronde HBO opleiding zoals Bedrijfskunde, bedrijfseconomie of SPD. Daarnaast heb je werkervaring in een soortgelijke functie of met datanalyse.

Jouw kennis van Finance en ervaring zijn een waardevolle aanvulling in ons team. Je laat zien dat je de overtuigingskracht hebt om de afdeling goed te laten functioneren. Je bent communicatief sterk, probleemoplossend en bent gedreven om de deadlines te halen. Als resultaatgerichte en analytisch sterke medewerker maak bij uitstek een succes van deze functie en ben je in staat onze ambitieuze doelstellingen te realiseren.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Finance

Onze Finance-afdeling bestaat uit drie teams. Finance Business Partners zorgen voor waarde creatie door vanuit analyses de besluitvorming met gedegen advies te beïnvloeden en door met financiële uitwerking en monitoring van businessplannen te zorgen dat financiële en strategische doelen worden gehaald. Financial Planning & Analysis richt zich op de planning- & control cyclus. Zij hebben daar de leiding in, van het maandafslutingsproces tot de forecast. Ook dragen zij bij vanuit Data Analytics om zo prestaties en processen te verbeteren. Accounting & Internal Control richt zich op een efficiënte en tijdige afhandeling van de transactionele processen en het mitigeren van financiële risico’s.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.