Make the difference as a

Planner Zorg & Services Technische service

Herken jij jezelf in de woorden zelfstandig, stressbestendig en communicatief sterk? Blink jij uit in het ordenen van informatie, plannen van afspraken en ben je communicatief sterk aan de telefoon? Ben jij de duizendpoot voor de afdeling planning en krijg je energie van een dynamische afdeling? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Als planner bij Mediq ga je aan de slag met alle verzamelde informatie voor de afdeling Technische Service. Huisartsenpraktijken, zorginstellingen en verloskundigen hebben medische apparatuur in gebruik wat regelmatig onderhoud en zorg nodig heeft. Aan de afdeling Technische Service de taak om alle administratie hiervan bij te houden en afspraken binnen termijn in te plannen. Dit doe je in ons nieuwe plansysteem Visitour. De bron data haal je uit SAP. Je hebt veel contact met de buitendienst medewerkers en zorg medewerkers. Zowel telefonisch als per mail.

De functie is voor 24 uur per week. Deze afdeling werkt hybride. Het team bestaat uit 4 collega’s en is een mix tussen jong en oud. We zijn een team dat veel met elkaar in contact is en dat maakt dit werk nog leuker!

Wat breng je mee?

● Minimaal mbo werk- en denkniveau;
● Je bent zelfstandig en stressbestendig;
● Ervaring met invoersystemen is een pre;
● Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie

Wat kun je verwachten van ons?

● Een salaris tussen €2200 en €2500, afhankelijk van jouw ervaring;
● Een functie die vanuit huis uitgevoerd kan worden;
● Goede begeleiding in de uitvoering van jouw functie en ruimte voor eigen inbreng;
● Een leuk en gezellig team waarin je jezelf verder kan ontwikkelen
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Zorg & Services

Binnen de afdeling Zorg & Services is een team van technische medewerkers, verpleegkundigen en specialistisch verpleegkundigen actief door heel Nederland. De (specialistisch) verpleegkundigen en technische medewerkers leveren optimale zorg, hulp- of serviceverlening op locatie aan eindgebruikers, mantelzorgers, thuiszorgorganisaties, artsen en ziekenhuizen. In Bleiswijk zorgt een team van betrokken collega’s ervoor dat alle benodigde medische apparatuur beschikbaar is.

Dit doen zij in de overtuiging dat zij wezenlijk bijdragen in de kwaliteit van leven voor onze patiënt, waar mogelijk in de thuissituatie.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.