Make the difference as a

Productmanager Facilitair

Wil jij een uitdagende functie waarbij je iedere dag een grote bijdrage levert aan de continuïteit van zorg? Iedere dag zet jij je als Product Manager Facilitair in om o.a. ziekenhuizen, zorginstellingen, huisartsen- en verloskundepraktijken te voorzien van het juiste facilitair, hygiëne- en infectiepreventie assortiment waardoor zorgprofessionals veilig de juiste zorg op de juiste plek kunnen geven.

Wat ga je doen?

Je zal verantwoordelijk zijn voor de productstrategie voor jouw product portfolio, waarbij je regelmatig om tafel gaat met toeleveranciers om het assortiment innovatief en up-to-date te houden. Samen met de verschillende afdelingen binnen Mediq – van logistiek, inkoop, verkoop, finance tot e-Business – zorg jij samen met je collega’s dat interne processen end-to-end zijn ingeregeld zodat onze klanten de juiste producten en service ontvangen. Dit vergt uitstekende stakeholder management, analytische vaardigheden, en commerciële inzicht.

Andere activiteiten die je onderneemt zijn onder andere het bieden van ondersteuning bij het maken van conversies bij offertetrajecten en aanbestedingen, het up-to-date houden van MDR-documentatie, het leveren van input aan sales- en marketingpromoties en het deelnemen aan projectteams. Hiervoor werk je nauw samen met de marketingteams voor de verschillende marktsegmenten, de assortiment coördinator en de afdeling Contract & Tender. Naast je focus op de Nederlandse en Belgische markt, werk je ook regelmatig samen met collega’s uit 14 verschillende landen waarin Mediq gevestigd is. Hierin zul je samen optrekken richting leveranciers en onderzoek je mogelijke opportuniteiten voor de Benelux markt.

Als product manager bij Mediq zit je midden in de operatie en heb je daarbij de vrijheid om van kansen commerciële successen te maken. Een dynamische wereld waar goede organisatorische competenties, prioriteiten stellen, communicatieve vaardigheden en een hart voor de zorg & klanten, je baan tot een succes maken.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO / WO opleiding, bij voorkeur in de bedrijfskundige of economische richting of een (para)medische achtergrond.
  • Je hebt 2-4 jaar relevante werkervaring opgedaan in productmanagement/marketing bij een commerciële onderneming. Ervaring in de medische of facilitaire branche is hierin een pré.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je kunt jezelf goed staande houden in een complexe en dynamische werkomgeving en met jouw capaciteiten ben je in staat om te excelleren, de gestelde doelen te behalen en nieuwe services en producten te lanceren.
  • Je hebt ervaring met operationele processen en het werken in multidisciplinaire teams.
  • Je bent naast de bekende officeprogramma’s ook gewend om te werken met ICT-systemen zoals bijvoorbeeld SAP en CRM.
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Category Management

Ons Category Management Team bestaat uit Category Managers, Productmanagers, Zorgspecialisten, Product Content Medewekers, Zorgspecialisten en een Data Analist. De Category Managers zijn verantwoordelijk voor de strategische invulling van de marktontwikkeling en -optimalisatie van hun categorie. Ook is Category Management verantwoordelijk voor het strategisch assortiment- en marketingcommunicatiebeleid van de productgroepen. De Productmanagers zijn bezig met het verder managen en optimaliseren van hun assortiment binnen een categorie. Onze Zorgspecialisten hebben de inhoudelijke en operationele kennis ten aanzien van bepaald zorgdomeinen relevant voor onze categorieen. Vaak beginnen onze collega's in een rol als Product Content Medewerker, en geef je directe ondersteuning aan onze Product- & Category Managers.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.