Make the difference as a

Medewerker Credit Management

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Medewerker Credit Management? Ben je flexibel en werk je graag in teamverband? Heb je het natuurlijke vermogen om te leren en jezelf te ontwikkelen op het werk? Gaat je hart sneller kloppen van debiteurenbeheer? Dan ben jij de degene die wij zoeken! Kom jij ons dan meehelpen om de gezondheidszorg van de toekomst vorm te geven?

Wat ga je doen?

Binnen de afdeling Credit Management werken 11 medewerkers in een heel afwisselende en dynamische omgeving. In deze rol ondersteun je de Manager Credit Management in alle aspecten van de bedrijfsvoering op het gebied van debiteurenbeheer. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

  • Het beheren van je eigen debiteurenportefeuille
  • Het beheersen van het kredietrisico en het bewaken van het kredietbeleid van Mediq
  • Optreden als aanspreekpunt bij vraagstukken aangaande credit management van zowel externe als interne klanten
  • Meedenken en aandragen van verbeteringen op de huidige processen.

Wat breng je mee?

  • Je werkt op MBO+ werk- en denkniveau, jouw genoten opleiding is financieel gerelateerd
  • Een aantal jaar werkervaring als debiteurenbeheerder in een business to business omgeving
  • Gedreven om met de juiste teamspirit de afdelingstargets te behalen
  • Je bent communicatief sterk, probleemoplossend en gedreven om de deadlines te halen
  • Je werkt secuur en hebt uiteraard oog voor detail
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Finance

Onze Finance-afdeling bestaat uit drie teams. Finance Business Partners zorgen voor waarde creatie door vanuit analyses de besluitvorming met gedegen advies te beïnvloeden en door met financiële uitwerking en monitoring van businessplannen te zorgen dat financiële en strategische doelen worden gehaald. Financial Planning & Analysis richt zich op de planning- & control cyclus. Zij hebben daar de leiding in, van het maandafslutingsproces tot de forecast. Ook dragen zij bij vanuit Data Analytics om zo prestaties en processen te verbeteren. Accounting & Internal Control richt zich op een efficiënte en tijdige afhandeling van de transactionele processen en het mitigeren van financiële risico’s.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.