Make the difference as a

Teamleider Verpleegkundige Zorg

Wil jij werken in een omgeving waar je écht tot je recht komt? Waar je alle ruimte krijgt om te laten zien wat je kunt en waar je je verder kunt ontwikkelen. Heb jij ervaring in het aansturen en begeleiden van medewerkers in een zorgomgeving en heb je zin om ons team te komen versterken? Kom dan eens praten bij Mediq! We zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste Teamleider voor de afdeling Zorg & Services van Mediq. Zorg & Service is onderdeel van het Customer Care Center van Mediq dat bestaat uit 5 onderdelen verdeeld over het hoofdkantoor in Utrecht/De Meern en de locaties Oud-Beijerland en Bleiswijk.

Wat ga je doen?

De Teamleider Verpleegkundige Zorg is verantwoordelijk voor het leidinggeven aan een team van 25 verpleegkundigen. Dit zorgteam verleent advies, instructie, begeleiding en zorg aan de doelgroepen eindgebruikers, mantelzorgers, thuiszorgorganisaties, artsen en ziekenhuizen. De teamleider Zorg ziet er op toe dat het team goede en veilige zorg biedt. Je zorgt in samenwerking met de afdeling Planning voor een passende personeelsbezetting en voert coachende gesprekken met je medewerkers. Essentieel in deze functie is het sturen en monitoren op vakbekwaamheid en het ‘meenemen’ en aansturen van de zorgprofessionals in veranderingen, bijvoorbeeld als gevolg van planningsmethodieken, toepassing van beeldzorg en verhoging van de efficiëntie.

De Teamleider Zorg is in staat om de strategie en jaardoelen te vertalen naar de (operationele) werkzaamheden van jouw zorgteam, waarbij je ook aandacht hebt voor optimalisatie van de medewerkerstevredenheid, voor de effectiviteit en efficiëntie van je team. En voor innovatieve ideeën en ontwikkelingen die bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en de zorgproposities van Mediq. Hierover adviseer je de Manager Zorg & Services. Je weet hoofd- en bijzaken goed van elkaar te onderscheiden en hier prioritering aan toe te kennen. De Teamleider Verpleegkundige Zorg rapporteert aan de Manager Zorg & Services.

Wat breng je mee?

Je hebt een HBO denk- en werkniveau en beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt ervaring met leidinggeven en coachen van professionals in zorg. Ervaring met het aansturen van een team op afstand is een pre. Je krijgt energie van het werken in teamverband en bent communicatief en sociaal vaardig. Het is belangrijk dat er besef is van kwaliteit- en commerciële belangen.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeren we graag in jouw ontwikkeling via op maat training en on-the-job coaching. Daarnaast hebben we een Mediq Academy met een uitgebreid aanbod aan diverse trainingen. Onze cultuur wordt gevormd door collega’s die een sterke passie hebben voor de zorg, en onze employee engagement kenmerkt zich door een sterke bevlogenheid en betrokkenheid bij ons bedrijf. Doordat ons bedrijf groeit en volop in beweging is, betekent dit dat er ook volop kansen zijn voor verdere doorgroei binnen en buiten afdeling.

Wat biedt Mediq nog meer?

  • 26,5 vakantiedagen (met mogelijkheid om bij te kopen)
  • Extra Uitkering
  • Mobiliteitsoplossingen zoals fiets van de zaak
  • Goede kantoorfaciliteiten ingericht op het werken van nu
  • Leuke collega’s
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Zorg & Services

Binnen de afdeling Zorg & Services is een team van technische medewerkers, verpleegkundigen en specialistisch verpleegkundigen actief door heel Nederland. De (specialistisch) verpleegkundigen en technische medewerkers leveren optimale zorg, hulp- of serviceverlening op locatie aan eindgebruikers, mantelzorgers, thuiszorgorganisaties, artsen en ziekenhuizen. In Bleiswijk zorgt een team van betrokken collega’s ervoor dat alle benodigde medische apparatuur beschikbaar is.

Dit doen zij in de overtuiging dat zij wezenlijk bijdragen in de kwaliteit van leven voor onze patiënt, waar mogelijk in de thuissituatie.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.