Make the difference as a

Backoffice medewerker Planning Zorg& Service

Herken jij jezelf in de woorden zelfstandig, stressbestendig en communicatief sterk? Blink jij uit in het ordenen van informatie, nauwkeurig en ben je communicatief sterk? Ben jij de duizendpoot voor de afdeling backoffice en krijg je energie van een dynamische afdeling? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Ben je goed in nauwkeurig werken en denk jij altijd een stapje vooruit? Als backofficemedewerker ben jij verantwoordelijk om alles rond de afspraken van patiënten tot in de puntjes te regelen, je werkt nauw samen met de planningsafdeling en schakelt met verschillende afdelingen om te zorgen dat alle informatie op de juiste plek geregistreerd wordt.

Prioriteiten stellen gaat je goed af, je toont initiatief en bent zelfstandig in het oppakken van werkzaamheden.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het verwerken van alle informatie die de verpleegkundigen terugkoppelen voor het inplannen van patiënten.

Daarnaast beheer je verschillende mailboxen en neem je waar nodig contact op met patiënten en verpleegkundigen.

Samen met je collega’s van de planning zorg je ervoor dat de patiënten van zo goed mogelijke zorg worden voorzien.

De functie is voor 32 uur per week. Deze afdeling werkt hybride. Het team bestaat uit 3 collega’s en is een mix tussen jong en oud. We zijn een team dat veel met elkaar in contact is en dat maakt dit werk nog leuker!

Wat breng je mee?

● Minimaal mbo werk- en denkniveau;

● Je bent zelfstandig en stressbestendig;

● Ervaring met invoersystemen is een pre;

● Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie

Wat kun je verwachten van ons?

● Een salaris tussen €2200 en €2500, afhankelijk van jouw ervaring;

● Een functie die vanuit huis uitgevoerd kan worden;

● Goede begeleiding in de uitvoering van jouw functie en ruimte voor eigen inbreng;

● Een leuk en gezellig team waarin je jezelf verder kan ontwikkelen

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Zorg & Services

Binnen de afdeling Zorg & Services is een team van technische medewerkers, verpleegkundigen en specialistisch verpleegkundigen actief door heel Nederland. De (specialistisch) verpleegkundigen en technische medewerkers leveren optimale zorg, hulp- of serviceverlening op locatie aan eindgebruikers, mantelzorgers, thuiszorgorganisaties, artsen en ziekenhuizen. In Bleiswijk zorgt een team van betrokken collega’s ervoor dat alle benodigde medische apparatuur beschikbaar is.

Dit doen zij in de overtuiging dat zij wezenlijk bijdragen in de kwaliteit van leven voor onze patiënt, waar mogelijk in de thuissituatie.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.