Make the difference as a

Quotation Specialist

Ben je analytisch sterk en vind je het als financieel geweten leuk om actief te zijn in een commerciële omgeving? Dan ben jij de versterking die wij zoeken voor ons Sales Support en Pricing team. Lees snel verder voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Doordat een van onze collega’s is doorgegroeid, hebben wij een vacante positie als Quotation Specialist. Binnen Mediq betekent dit dat je binnen de commerciële afdeling het financiële geweten bent. Zowel Accountmanagers als de Sales Support medewerkers zullen bij jou uitkomen met financiële vraagstukken vanuit de klant die zij zelfstandig niet kunnen beantwoorden.

Belangrijker nog is dat je voor het Accountmanagement en de Tenderdesk de belangrijkste aanspreekpunt bent als er een nieuwe voorstel moet worden gemaakt aan de klant of als er een nieuwe overeenkomst moet worden opgesteld. Je belangrijkste taken zijn dan ook:

 • Opstellen van de financiële voorstellen en offertes aan de klant
 • Controle van de klant condities
 • Beantwoorden van vragen met betrekking tot condities en contracten
 • Sparring Partner van Account Management

Wat breng je mee?

Je beschikt over een afgeronde financiële of economische opleiding op HBO niveau. Je hebt 2 tot 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in een commerciële omgeving. Je bent instaat goed te sparren met zowel de binnen- als buitendienst. Ervaring in de medische branche (medische hulpmiddelen of farmacie) is hierin een pré. De volgende zaken vinden wij ook belangrijk

 • Je bent een kei in Excel
 • Je hebt ervaring met SAP en/of Cognos BI is een pré
 • Je bent bereid om af en toe te reizen tussen en of naar locaties in de Meern en Oud Beijerland
 • Je bent tenminste 32u beschikbaar, bij voorkeur fulltime

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeren we graag in jouw ontwikkeling via op maat training en on-the-job coaching. Daarnaast hebben we een Mediq Academy met een uitgebreid aanbod aan diverse trainingen. Onze cultuur wordt gevormd door collega’s die een sterke passie hebben voor de zorg, en onze employee engagement kenmerkt zich door een sterke bevlogenheid en betrokkenheid bij ons bedrijf. Doordat ons bedrijf groeit en volop in beweging is, betekent dit dat er ook volop kansen zijn voor verdere doorgroei binnen en buiten afdeling.

Wat biedt Mediq nog meer?

 • Markt conform salaris
 • 26,5 vakantiedag met mogelijkheid om bij te kopen
 • Jaarlijkse bonus
 • Mobiliteit oplossingen zoals fiets van de zaak
 • Goede kantoorfaciliteiten ingericht op het werken van nu
 • Bij Mediq werken we hybride, dus zowel thuis als op kantoor
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Sales

Onze salesteams zijn verantwoordelijk voor het realiseren van groei in de zorgmarkt en continuïteit van Mediq als marktleider. Dagelijks zijn onze sales collega's hard aan het werk om relaties met (potentiële) klanten te bouwen en onderhouden en om verdere groei mogelijk te maken met aantrekkelijke marktproposities.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.