Make the difference as a

Accountmanager Diabetes

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige salesrol en je wilt onderdeel zijn van een professioneel salesteam dat continue streeft naar een hoger niveau op het gebied van klantgerichtheid en deskundigheid? Is het jouw ambitie om succesvol te zijn en uitmuntende resultaten neer te zetten en een stevige positie te realiseren in de markt? Dan ben jij de accountmanager die we zoeken in ons Diabetes team.

Wat ga je doen?

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van de relaties met zorgprofessionals en zorginstellingen. Dit doe je op basis van een gedegen rayonplan en door jou opgestelde accountplannen. Tevens introduceer je nieuwe zorgoplossingen en diensten in de markt. Vanzelfsprekend in nauwe samenwerking met de andere afdelingen binnen Mediq. Ook verzamel en deel je informatie over de markt- en klantontwikkelingen.

Je weet precies wat de klant wil en zorgt voor klanttevredenheid. Onder andere door het optimaliseren van de processen rond logistiek, bestellingen, leveringen en de organisatie van conversieprojecten. Je stelt een omzet- en instroomprognose per account op en acteert hierop. Verder ontwikkel en gebruik je analyses en rapportages om de informatie over de klantafspraken en performance inzichtelijk te maken en waar nodig bij te sturen. Je neemt deel in werkgroepen en overleggen en draagt hier vanuit jouw expertise aan bij.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in sales en rayonmanagement
  • Uitstekende (consultatieve) sales vaardigheden
  • Ervaring in en affiniteit met de zorgsector, liefst binnen de diabetesmarkt
  • Een resultaatgerichte werkwijze: doelbewust, professioneel en gefocust
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Sales

Onze salesteams zijn verantwoordelijk voor het realiseren van groei in de zorgmarkt en continuïteit van Mediq als marktleider. Dagelijks zijn onze sales collega's hard aan het werk om relaties met (potentiële) klanten te bouwen en onderhouden en om verdere groei mogelijk te maken met aantrekkelijke marktproposities.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.