Make the difference as a

Programmamanager End-to-End Operations

Wil je een grote impact maken op een organisatie? Heb jij ruime ervaring in het managen van organisatie brede projecten en met het opzetten van een Business Process Organisation? Wil je opereren en impact hebben op alle niveaus binnen een dynamische Health organisatie? Lees dan verder en reageer op deze vacature.

Wat ga je doen?

De Programmamanager End-to-End operations is verantwoordelijk voor het verder transformeren van Mediq Benelux richting een End-to-End gerichte, die optimaal is toegerust om de beste service te bieden aan onze klanten. Hij of zij definieert, implementeert en verankert een continue verbeterende organisatie om de procesverbeteringsprojecten te kunnen uitvoeren en de geïmplementeerde best-in-class processen te kunnen onderhouden. Hij of zij zal deel uitmaken van het Transformatieteam van Mediq Benelux. Het doel van dit team is om verandering en uitvoering binnen Mediq op schaal te stimuleren om de prestaties en de gezondheid van onze organisatie te verbeteren.

Als Programmamanager End-to-End Operations richt je je op de volgende gebieden:

 • Definiëren en uitvoeren van projecten en het overkoepelende programma dat nodig is om de organisatie te transformeren in een end-to-end gerichte organisatie die optimaal is uitgerust om de beste dienstverlening aan onze klanten.
 • Het vastellen van de voorwaarden om de End-to-End projecten succesvol uit te kunnen voeren. Hij of zij zal de voorwaarden en vereisten voor continue verbetering definiëren, implementeren en inbedden om zodoende de procesverbeteringsprojecten te kunnen uitvoeren en de geïmplementeerde best-in-class processen te kunnen behouden. De rollen en verantwoordelijkheden van de functies binnen deze Business Process Organisatie moeten in de hele organisatie worden gedefinieerd en overeengekomen, evenals de governance binnen deze BPO-organisatie en rest van de organisatie.
 • Het defenieren en implementeren van een End-to-End Business Process framework verbonden met de Business Process organisatie, en daarmee processen op alle niveaus in kaart brengen en ervoor zorgen dat de organisatie werkt volgens deze afgesproken processen.

En het beste deel is dat bovenstaande activiteiten parallel moeten worden gedaan:'laten zien door te doen'. Maak impact door te bewijzen dat je ideeën werken en dat ze resultaten opleveren. Niet het bedenken van theoretische concepten maar het daadwerkelijk definiëren van concepten, deze vertalen naar operationele modellen en praktische processen en deze implementeren.

Wat breng je mee?

 • Master's degree in business, IT of vergelijkbaar gebied
 • +10 jaar ervaring in procesoptimalisatie
 • Bewezen staat van dienst in hands-on leiden en aansturen van transformatieprojecten
 • Analytisch vermogen
 • Ervaring met/certificeringen in projectmanagement methodieken zoals Prince2, IPMA, Agile/Scrum en P3O
 • Je bent bedreven in Lean Six Sigma en hebt minimaal een Green Belt
 • Affiniteit met IT (SAP ECC, SAP CRM en EDI bij voorkeur)
 • Volhardend in het behalen van resultaten
 • Bewezen stakeholder management vaardigheden.
 • Zowel Nederlands als Engels vloeiende taalberheersing.
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Business Transformation

Het Operational Excellence & Business Transformation team is een enthousiaste groep bevlogen professionals die verantwoordelijk zijn voor het proces- en projectmanagement van Mediq Benelux.

Omdat Mediq blijvend relevant wil zijn voor de gezondheidszorg van morgen, werken we doorlopend aan transformatie- en verandertrajecten en programma’s op cross-functioneel niveau.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.