Make the difference as a

Junior FP&A Controller

Ben je toe aan een werkomgeving waar je je stempel op de besluitvorming kunt drukken en impact kunt maken? Vind je het leuk om in een jong en ambitieus team samen te werken aan financiële vraagstukken? Houdt je van afwisseling en lever je graag een bijdrage aan het creëren van een data-gedreven organisatie? Kom ons dan helpen om de gezondheidszorg van de toekomst vorm te geven! Naast een fijne werkomgeving biedt Mediq je veel kansen en faciliteiten om je verder te ontwikkelen en door te groeien als Finance professional.

Wat je gaat doen?

Als Financial Planning & Analysis Controller (‘FP&A Controller’) bij Mediq ben je eigenaar van de planning- en control cyclus van Mediq Benelux, maak je de budgetten en forecasts en ondersteun je de business met financiële rapportages en analyses. Je focus ligt bij de beheersing en verantwoording van de kostenstructuur Ook ontwikkel en analyseer je managementrapportages en breng je verbeterkansen en mogelijkheden in beeld. Je werkt actief mee aan het automatiseren en standaardiseren van rapportages en het creëren van dashboards voor zowel finance als de business. Dit doe je samen met het Data Analytics team. Verder ondersteun je bij businesscases en tenders en werk je mee aan overnametrajecten. In deze rol rapporteer je aan de Head of FP&A & Data Analytics en werk je in een enthousiast en betrokken team. Je werkt daarnaast nauw samen met de Finance Business Partners en natuurlijk de business!

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde relevante Finance / economische Master opleiding
  • 0 tot 5 jaar werkervaring in een commerciële, dynamische organisatie
  • Sterk analytisch vermogen en oog voor detail
  • Je bent gedreven, proactief en neemt graag verantwoordelijkheid
  • Jij bent een ster in het vergaren van en aan senior management presenteren van informatie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent data-driven en hebt ervaring met data-analyse en dashboarding

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Finance

Onze Finance-afdeling bestaat uit drie teams. Finance Business Partners zorgen voor waarde creatie door vanuit analyses de besluitvorming met gedegen advies te beïnvloeden en door met financiële uitwerking en monitoring van businessplannen te zorgen dat financiële en strategische doelen worden gehaald. Financial Planning & Analysis richt zich op de planning- & control cyclus. Zij hebben daar de leiding in, van het maandafslutingsproces tot de forecast. Ook dragen zij bij vanuit Data Analytics om zo prestaties en processen te verbeteren. Accounting & Internal Control richt zich op een efficiënte en tijdige afhandeling van de transactionele processen en het mitigeren van financiële risico’s.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.