Make the difference as a

Business Process Analist

Als Business Process Analist maak je deel uit van een klein team van professionals binnen Mediq Benelux. Je hebt een key role in de ontwikkeling van het process framework van Mediq. Je ondersteunt en traint de organisatie in het verbeteren en documenteren van hun processen met een end-to-end-perspectief. Het Business Process Management vermogen binnen Mediq is nog in opkomst en de focus en positie van het team is nog aan verandering onderhevig. De ontwikkeling van deze capaciteit speelt een cruciale rol bij het uitvoeren van onze strategie, die gericht is op het leveren van de juiste en meest efficiënte resultaten voor de Europese gezondheidszorg.

Wat ga je doen?

 • Beheren en ontwikkelen van het Business Process Framework
 • Waarborgen van normen en kwaliteit van de procesdocumentatie
 • Ondersteunen en het trainen van de business in het vak van Business Process Management
 • Ondersteunen van de business bij het identificeren en implementeren van verbetermogelijkheden in de juiste prioriteiten
 • Participeren in cross-functionele projecten in de rol van procesadviseur
 • Continu mens, proces en systeem met elkaar verbinden

Als Process Excellence Manager is het jouw verantwoordelijkheid om de mogelijkheden van Business Process Management in de organisatie te verankeren. Hiervoor werk je nauw samen met het Transformatieteam van BNL en verschillende projectteams die werken aan verbeteringen in de Dienstverlening van Mediq. Op basis van een E2E-visie optimaliseer en stroomlijn je processen, terwijl je de business verantwoordelijke ondersteunt en opleidt in het documenteren ervan conform de Process Convention.

Wat breng je mee?

 • 7 tot 10 jaar ervaring op het gebied van Business Process Management, bij voorkeur in de gezondheidszorg
 • Kennis en ervaring in het gebruik van Process Modeling Software, bij voorkeur ARIS
 • Kennis van Market to Cash, Record to Report en Supply Chain Processen
 • Ervaring met modelleren in BPMN
 • Bereidheid om een veranderingstraject te sturen voor een bedrijf dat momenteel onvolwassen is op het gebied van processen, terwijl dit is geïdentificeerd als een kritisch gebied voor transformatie.
 • Met het oog op de toekomst is affiniteit of ervaring met process-mining technieken een pre.
 • Resultaatgericht, pragmatisch en toch datagedreven
 • Sociaal dier, in staat om op verschillende niveaus binnen de organisatie te communiceren en te verbinden
 • Schrijven en spreken van zowel Nederlands als Engels
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Business Transformation

Het Operational Excellence & Business Transformation team is een enthousiaste groep bevlogen professionals die verantwoordelijk zijn voor het proces- en projectmanagement van Mediq Benelux.

Omdat Mediq blijvend relevant wil zijn voor de gezondheidszorg van morgen, werken we doorlopend aan transformatie- en verandertrajecten en programma’s op cross-functioneel niveau.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.