Make the difference as a

Productmanager Stoma / Inco

Wil jij een uitdagende commerciële rol waarin je het verschil kan maken op productniveau? Ben jij in staat om overzicht te creëren, gestructureerd te werken en goed te luisteren naar de wensen van interne en externe klanten? Werk jij proactief en zie je het als jouw taak om processen te verbeteren, kennis binnen de organisatie en voor klanten te vergroten en commercieel bij te dragen in het category management team? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken!

Wat ga je doen?

Als Productmanager ben je binnen het Category Management team medeverantwoordelijk voor stoma en Continentiezorg Afvoerend binnen Mediq Nederland. Je beheert en optimaliseert het assortiment hulpmiddelen en zorgt voor correcte weergave in systemen en online portalen.

Daarnaast voorkom je backorders door accurate forecast, draag je proactief alternatieven aan, stuur je op het voorkeursassortiment en ben je verantwoordelijk voor de introductie en uitfasering van artikelen. Deze werkzaamheden voer je uit in nauwe samenwerking met Sales, Marketing, Inkoop en Klantcontact.

Tenslotte ben je ook actief in cross-functionele projecten om operationele verbeteringen door te voeren. Dit kan ook in combinatie met het behalen van een Green Belt.

Wat breng je mee?

  • Afgeronde MBO of HBO opleiding. Bij voorkeur in een zorg, medische of bedrijfskundige richting.
  • Bij voorkeur 2-3 jaar relevante werkervaring in productmanagement of marketing bij een commerciële organisatie.
  • Je bent strategisch, planmatig en gestructureerd en in staat om in een complexe en dynamische werkomgeving te excelleren.
  • Je bent gestructureerd, komt afspraken na en streeft ernaar de vooraf vastgestelde doelen te behalen.
  • Je bent communicatief vaardig en je weet met enthousiasme en overtuigingskracht de visie en concepten uit te dragen naar zowel interne als externe klanten.
  • Ervaring in de medische branche (medische hulpmiddelen of farmacie) is een pré.
  • Door jouw analytische kwaliteiten ben jij in staat om processen te optimaliseren en operationele uitdagingen op te lossen.
  • Affiniteit met systemen (CRM en/of SAP) en websitebeheer.

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer op deze functie en wie weet ben jij binnenkort wel een van onze nieuwe junior productmanagers!

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!