Make the difference as a

Projectmanager Digital

Wij zijn een platte, maar groeiende organisatie. Dat betekent dat je heel snel kan schakelen en ideeën tot uitvoer kan brengen als jij je daarvoor hard maakt. We verwachten dan ook dat je functie snel eigen maakt en ons met jouw inbreng verder helpt groeien.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een gedreven team van 25 collega’s bestaande uit e-Business Specialisten, Product Owners en UX- en data Specialisten. We zijn een informeel team wat zeer nauw samenwerkt aan het realiseren én implementeren van steeds betere E-commerce oplossingen.

Je gaat werken aan grote projecten voor de Web portalen en shops van Mediq voor onze patiënten, voorschrijvers en institutionele klanten. Je begeleidt complete trajecten van ontwerp tot migratie én aftercare. Daarnaast zorg je voor de verbinden van en afstemmen met onze stakeholders en het zo goed mogelijk managen van de geplande werkzaamheden op planning. Je schakelt continue met eindgebruikers, partners, interne afdelingen zoals Sales, Klantcontact, Category Management, Marketing & Communicatie en het e-Business team.

Een greep uit de werkzaamheden die je kan verwachten:

  • Zorgen voor uitstekende communicatie met eindgebruikers, partners en intern stakeholders
  • Proactief meedenken met klanten over de beste oplossingen voor vandaag en morgen
  • Maken en afstemmen van specificaties en inschattingen met jouw doelgroepen
  • Plannen van projecten en bewaken van de capaciteit, budget en voortgang
  • Samenstellen en managen van projectteam met leden uit verschillende Mediq afdelingen en van externe partijen
  • Kwaliteit bewaken in het test- en release proces en go/no criteria
  • Nemen van verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor tijd, budget, scope en kwaliteit

Wat breng je mee?

We zoeken een aanpakker met minimaal 10 jaren project management ervaring in een digitale omgeving en enthousiasme die een goede gesprekspartner is voor onze klanten en interne stakeholders. Je hebt bij voorkeur een HBO+ achtergrond, maar belangrijker is dat je een probleemoplossende en technische instelling hebt, maar ook mensen mee weet te nemen en in actiestand weet te krijgen. Jij kan perfect de vertaalslag kan maken tussen klantfeedback, klantenwensen en projectscope en tijdslijnen en hebt goede kennis van IT systemen, zoals digitale platformen, SAP en PIM

Jij weet interne en extern stakeholders te overtuigen en te binden door ze een goed gevoel te geven en je afspraken na te komen. Je bent praktisch ingesteld en hebt gevoel voor humor. Je bent stressbestendig en werkt en communiceert gestructureerd. Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands en Engels.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

e-Business & Innovation

Het e-Business en Innovation team bestaat uit een groep van circa 30 professionals die zich bewegen op vlak van innovatieve oplossingen voor Health programma's. Zij staan aan het begin van innovatieve veranderingen die Mediq nog dichter bij patienten en eindgebruikers brengen, en waarmee voorop willen lopen in vernieuwingen in de gezondheidszorg.
e-Business & Innovation

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.