Make the difference as a

Rayonmanager Eerstelijn West-Nederland

Combineer jij jouw commerciële talenten met een passie om de zorg beter, betaalbaarder en toegankelijker te maken? Dan ben jij de Rayonmanager Eerstelijn die we zoeken om samen de eerstelijnszorg van de toekomst vorm te geven. • Prachtige allround rayonmanagerpositie; • Bieden van totaaloplossingen voor de klant; • Zelfstandig afsluiten van contracten; • Kans voor high-potential om te groeien in de rol; • Dynamische organisatie waar ambitie, ontwikkeling en collegialiteit hand in hand gaan.

Wat ga je doen?

In deze commerciële buitendienstfunctie ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbreiden van relaties met (potentiële) klanten. Je zult hierin primair contact hebben met huisartsen en praktijkassistentes in Noord- en Zuid-Holland. Je blinkt uit in het opbouwen en onderhouden van klantrelaties waardoor je weet wat er speelt bij klanten. Je bent in staat de ontwikkelingen en behoeftes van klanten te analyseren en om te zetten in langdurige partnerships. Daarnaast breng je nieuwe producten en zorgconcepten in lijn met de behoefte van de klant. Je adviseert klanten over praktijkinrichting, gebruik van apparatuur, (online) bestellen en voorraadbeheer. 

Je bent de primaire contactpersoon voor jouw klanten in de meest ruime zin van het woord en verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van (deel)contracten en offertes. Je werkt pro-actief samen met collega rayonmanagers, accountmanagers, productspecialisten en servicetechnici.

Je bent flexibel en begrijpt dat het in deze rol nodig is om soms in de avonduren of weekenden actief te zijn op beurzen en bijeenkomsten. Ook is het voor jou geen probleem om regelmatig overleggen bij te wonen die buiten jouw rayon plaatsvinden. Je krijgt energie van het sluiten van deals en het bieden van totaaloplossingen voor klanten. Je hebt een klantgerichte attitude, bent sterk communicatief en je bezit een gezonde dosis overtuigingskracht. Je onderscheidt jezelf van concurrenten door te denken in kansen en oplossingen.

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een commerciële of (Para)medische achtergrond;
  • Minimaal 3 jaar commerciële ervaring;
  • Aantoonbaar affiniteit met de gezondheidszorg, liefst binnen de eerstelijnszorg;
  • Uitstekende verkoopvaardigheden;
  • Overtuigend, energiek, gedreven en resultaatgerichte persoonlijkheid.

Ontwikkelmogelijkheden

Mediq is een ambitieuze organisatie die, bij een onderscheidende invulling van de functie door jou, bereid is te investeren in jouw ontwikkeling. Niet alleen krijg je een gedegen begeleiding binnen je functie, ook is er ruimte voor aanvullende opleidingen en doorgroei mogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Sales

Onze salesteams zijn verantwoordelijk voor het realiseren van groei in de zorgmarkt en continuïteit van Mediq als marktleider. Dagelijks zijn onze sales collega's hard aan het werk om relaties met (potentiële) klanten te bouwen en onderhouden en om verdere groei mogelijk te maken met aantrekkelijke marktproposities.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.