Make the difference as a

Junior Productmanager Respiratoire

Wil jij een uitdagende functie waarin je het verschil kan maken? Ben jij in staat om overzicht te creëren, gestructureerd te werken en goed te luisteren naar de wensen van interne en externe klanten? Werk jij proactief en zie je het als jouw taak om processen te versoepelen de productmanager te ondersteunen in de uitvoering van het strategisch marketingplan? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken!

Wat ga je doen?

Als Junior Productmanager Respiratoire ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het Mediq Nederland assortiment Respiratoire voor alle markten, waarin Mediq actief is. Je beheert dit pakket en zorgt voor correcte weergave in systemen (zoals SAP, MedBIS, online catalogi).


Daarnaast draag je proactief alternatieven aan, voorkom je backorders door accurate forecast en ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van nieuwe artikelen, de in-en uitfasering van artikelen en het converteren naar het voorkeursassortiment. Je organiseert en coördineert de operationele afhandeling van beurzen, zoals de inschrijving, sample aanvragen, stand bemanning etc. De ondersteunende en coördinerende werkzaamheden vinden plaats binnen het Category team Pharmacy & Respiratoire, in nauwe samenwerking tussen Productmanagement, Sales, inkoop en Klantcontact.

Tenslotte ben je ook actief in cross-functionele projecten om operationele verbeteringen door te voeren. Dit kan ook in combinatie met het behalen van een Green Belt.

Wat breng je mee?

  • Afgeronde HBO opleiding met doorgroeipotentie
  • Ervaring met SAP, CRM en website beheer
  • Teamplayer, stressbestending, aanpakker en organisatietalent
  • Analytisch vermogen
  • In staat om relaties op te bouwen en te onderhouden
  • In staat om ideeën concreet in plannen te vertalen

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.