Make the difference as a

Product Owner Connected Care

De wereld van Healthcare verandert enorm en daarin is de grootste speler binnen de gezondheidszorg uniek. Mediq zet zorg op innovatieve manier in om zo de kwaliteit van leven van een patiënt te verbeteren en de gezondheid van mensen positief te beïnvloeden . Daarin speelt digitalisering een belangrijke rol. Deze functie betekent werken in een uitdagende en veranderende omgeving waar gezondheid, lifestyle & prevention, digitalisering, data en innovatie gecombineerd worden. Ben jij een self-starter? Vind jij lifestyle belangrijk en help je anderen graag om te werken aan hun gezondheid? En ben jij een digital frontrunner en innovatief? Vind jij het leuk om zaken van de grond op te bouwen als een echte entrepreneur? Dan is deze job voor jou!

Wat ga je doen?

Het e-business & innovation team, bestaande uit één director, 2 team leads en 25 professionals, is samen met digital IT-team, verantwoordelijk voor alle digitale en innovatie activiteiten binnen de organisatie in Nederland en België. Denk hierbij aan portal developments en connected care oplossingen (B2C + B2B) en ontwikkeling van nieuwe business modellen voor de Healthcare markt in Nederland en België.

Binnen het e-Business team zul je de rol van Product Owner Connected Care – Lifestyle & Prevention gaan vervullen. In deze rol lever je input voor het strategisch plan door actief te schakelen met relevante stakeholders binnen en buiten Mediq (bijv. Zorgverzekeraars, zorgprofessionals en partners). Door verder initiatief te nemen in het verzamelen van klant- en productinformatie weet je feilloos wat er speelt en de juiste mensen bij elkaar te brengen om nieuwe proposities te ontwikkelen, toetsen en uitrollen in de markt, zet je nieuwe ontwikkelingen voor de gezondheidszorg in Nederland op de kaart. Je hebt een verbindend karakter en werkt nauw samen met de Innovation Board, Sales, en Marketing en externe partners.

Wat breng je mee?

Je bent een gedreven persoonlijkheid die graag verantwoordelijkheid neemt en zich continu wil ontwikkelen. Je laat zien dat je sterk bent in het bouwen en onderhouden van interne en externe relaties en hebt overtuigingskracht om mensen mee te krijgen in de weg die we met onze connected care oplossing voor lifestyle & prevention in willen slaan, waarbij data een steeds belangrijke rol in de besluitvorming speelt. Je bent communicatief sterk, stressbestendig, probleemoplossend en bent gedreven om deadlines te halen.

Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding. Daarnaast is het communiceren in het Engels voor jou geen probleem. Je hebt >5 jaar relevante werkervaring in digitale innovaties, start-ups, lifestyle coaching en digitale transformaties . Je bent gewend te schakelen met verschillende interne en externe stakeholders, en hebt ruime ervaring in digital project management. Ervaring en affiniteit met E-Healthcare is een pré, en je loopt hierin vooruit op de ontwikkelingen. Gezondheid staat in jouw dagelijks leven hoog in het vaandel, en je houdt ervan om te pionieren in deze nieuwe markt. Ervaring met het werken in een start-up omgeving en ontwikkelen van een go to market strategie helpt hier zeker in.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

e-Business & Innovation

Het e-Business en Innovation team bestaat uit een groep van circa 30 professionals die zich bewegen op vlak van innovatieve oplossingen voor Health programma's. Zij staan aan het begin van innovatieve veranderingen die Mediq nog dichter bij patienten en eindgebruikers brengen, en waarmee voorop willen lopen in vernieuwingen in de gezondheidszorg.
e-Business & Innovation

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.