Make the difference as a

Product Manager Wondzorg

Wil jij een uitdagende functie waarin je het verschil kan maken? Ben jij in staat om overzicht te creëren, gestructureerd te werken en goed te luisteren naar de wensen van interne en externe klanten? Werk jij proactief en zie je het als jouw taak om processen te versoepelen de Product Manager te ondersteunen in de uitvoering van het strategisch marketingplan? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken!

Wat ga je doen?

In deze functie van Product Manager Wondzorg ben je verantwoordelijk voor het portfoliomanagement van de productgroep wondzorg binnen het strategisch marketing- en communicatieplan van de Categorie Wondzorg in Nederland. Je ontwikkelt een visie en marktaanpak voor jouw portfolio wondzorg binnen alle marktsegmenten in Nederland en België. Marktsegmenten zoals ziekenhuizen, zorginstelllingen, direct to patiënt, thuiszorg, 1e lijnszorg, export en btb. Je werkt hiervoor nauw samen met Sales-, Marketing- en Category management. Daarnaast neem je initiatief voor conceptontwikkeling en draag je zorg voor het relatiebeheer met de leveranciers voor de productgroepen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je bent omzetverantwoordelijk en draagt zorg voor het bewaken van de marges alsmede het soepel verlopen van de operationele processen van onze dienstverlening. Hierbij word je operationeel ondersteund door een junior product manager en/of een assortiment coördinator.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een afgeronde HBO / WO opleiding. Dit kan in de medische richting zijn en/of in de bedrijfskundige of economische richting.

Je hebt minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring opgedaan in productmanagement/ marketing bij een commerciële onderneming. Ervaring in de medische branche (medische hulpmiddelen of farmacie) en/of met wondzorg is hierin een pré. Daarnaast heb je ervaring in operationele processen en het werken in multidisciplinaire teams. Je bent bekend met systemen zoals SAP, Sharepoint en CRM. Je bent strategisch, werkt planmatig en gestructureerd en jij bent in staat om in een complexe en dynamische werkomgeving te excelleren.

Je bent in staat om op niveau te acteren en je kennis en ervaring toe te passen met excellente executiekracht. Je bent gestructureerd, komt altijd afspraken na en streeft ernaar de vooraf vastgestelde doelen te behalen. Door jouw analytische kwaliteiten ben jij in staat om processen te optimaliseren en operationele uitdagingen op te lossen. Je bent communicatief vaardig en je weet met enthousiasme en overtuigingskracht de visie en concepten wondzorg van Mediq NL uit te dragen naar zowel interne als externe klanten.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.