Make the difference as a

Product Specialist Investeringsgoederen

Combineer jij deze talenten met een passie om de zorg beter, betaalbaarder en toegankelijker te maken? Ben je sterk in het opvolgen van rayon- en accountplannen, het positioneren en verkopen van investeringsgoederen en het monitoren en analyseren van je verkoopresultaten? En ben jij enthousiast om bestaande en nieuwe klanten te adviseren, trainen en begeleiden op het gebied van investeringsgoederen? Dan ben jij de Product Specialist Investeringsgoederen die we zoeken om samen de zorg van de toekomst vorm te geven.

Wat ga je doen?

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met professionals in zorginstellingen en ziekenhuizen in heel Nederland. Dit doe je samen met de accountmanager en rayonmanager op basis van een gedegen rayonplan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van de bekendheid van het gehele Investeringsgoederen assortiment van Mediq en bijbehorende diensten en de verkoop hiervan in de markt. Hierbij valt o.a. te denken aan productgroepen zoals afval- en wasverzamelkarren en pulpvermalers. Vanzelfsprekend in nauwe samenwerking met de andere afdelingen binnen Mediq. Ook verzamel en deel je informatie over de markt- en klantontwikkelingen.

Je weet precies wat de klant wil en zorgt voor klanttevredenheid, jij bent het visitekaartje van Mediq. Dit doe je onder andere door het nakomen en zorgvuldig opvolgen van klantafspraken, het organiseren van instructies, trainingen en productpresentaties op de afdelingen in zorginstellingen en ziekenhuizen. Ook stel je offertes op, zorg je voor de opvolging daarvan en de uiteindelijke succesvolle implementatie bij de klant is jouw einddoel. Je neemt deel in werkgroepen en overleggen en draagt hier vanuit jouw expertise aan bij. Ook vertegenwoordig je jouw assortiment op de voor de doelgroep relevante beurzen.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in sales en rayonmanagement
  • Uitstekende commerciële vaardigheden
  • Ervaring in en affiniteit met de zorgsector, liefst binnen de intramurale markt
  • Een resultaatgerichte werkwijze: doelbewust, professioneel en gefocust
  • Overtuigend, energiek en gedreven.
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Sales

Onze salesteams zijn verantwoordelijk voor het realiseren van groei in de zorgmarkt en continuïteit van Mediq als marktleider. Dagelijks zijn onze sales collega's hard aan het werk om relaties met (potentiële) klanten te bouwen en onderhouden en om verdere groei mogelijk te maken met aantrekkelijke marktproposities.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.