Make the difference as a

Business Assessment Manager

Als Business Assessment Manager ben je verantwoordelijk voor het continue updaten van de innovatie funnel van Mediq met nieuwe proposities vanuit de strategie en visie van Mediq. Daarnaast draag je zorg voor het doen van marktonderzoek naar nieuwe proposities en de business cases, en zorg je er voor de ontwikkeling van nieuwe zorgconcepten. Je rapporteert aan de Director e-Business & Innovation.

Wat ga je doen?

Je houdt de strategische koers en business cases van jouw zorgoplossingen in de gaten en stuurt bij waar nodig is. Je gaat werken binnen het snel ontwikkelende business development team van Mediq, dat zich richt zich op het ontwikkelen, realiseren en contracteren van nieuwe zorgconcepten in de Nederlandse zorgmarkt. Het team kenmerkt zich in ambitie, vastberadenheid en creativiteit.

Je bepaalt samen met het team de funnel van nieuwe zorgconcepten middels goede onderbouwing en je bewaakt daarbij de strategie en visie van Mediq. Je ontwikkelt geselecteerde concepten samen met partners in de gezondheidszorg en verkoopt jouw concepten binnen en buiten de organisatie. Daarnaast zorg je voor het contracteren van early adapters en draag je jouw concept daarna over aan een operationeel implementatieteam.

Waar kom je vandaan?

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en bent sterk in conceptueel denken en je kent de principes van business development. Je bent een ambitieuze professional en wilt graag deel uitmaken van een jong team dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van nieuwe zorgconcepten in de Nederlandse gezondheidszorg.

Je hebt meerdere jaren werkervaring opgedaan in het succesvol neerzetten van een innovatie funnel; het bedenken en ontwikkelen van nieuwe zorgconcepten. Je hebt daarmee ervaring in de gezondheidszorg met kennis van het Nederlandse zorgstelsel. Je bent gewend om resultaatgericht en klantgericht te werken, je kunt uitstekend relaties opbouwen met (nieuwe) partners en klanten en bent in staat om jouw ideeën te verkopen.

Je gedrevenheid en probleemoplossend vermogen zorgen voor succesvolle ontwikkeling van nieuwe concepten. Je verkoopt ideeën makkelijk en overtuigend, zowel intern al extern.

Vanuit je ruim aanwezige sociale intelligentie ben je een vaardige gesprekspartner voor interne en externe relaties en weet je op effectieve wijze de concepten haalbaar te maken en zo mee te bouwen aan de succesvolle toekomst van Mediq.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

e-Business & Innovation

Het e-Business en Innovation team bestaat uit een groep van circa 30 professionals die zich bewegen op vlak van innovatieve oplossingen voor Health programma's. Zij staan aan het begin van innovatieve veranderingen die Mediq nog dichter bij patienten en eindgebruikers brengen, en waarmee voorop willen lopen in vernieuwingen in de gezondheidszorg.
e-Business & Innovation

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.